ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Π-αναθηναϊκός Α-νθρωπος Υ-μνος Λ-αοπρόβλητος Ο-ικογενειάρχης Σ-υγκλονιστικός

Είναι εύκολο κάποιος πλούσιος να βάζει χρήματα στον αθλητισμό για το χόμπι του. Είναι σπάνιο να είναι οραματιστής, ηγέτης, δημιουργός αυτοκρατορίας και ταυτόχρονα ένας συγκλονιστικός άνθρωπος, που τον σέβονταν άπαντες. ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, όπως ήταν, είναι και θα παραμείνει αιώνια Ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. Γράφει ο Βασίλης Βέργης.

Π-αναθηναϊκός Α-νθρωπος Υ-μνος Λ-αοπρόβλητος Ο-ικογενειάρχης Σ-υγκλονιστικός

Ζήσαμε στην εποχή του Παύλου Γιαννακόπουλου, του ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, όπως δεν έπαψαν και δεν θα πάψουν ποτέ να τον αποκαλούν όσοι τον γνώρισαν.

Ζήσαμε στην εποχή του Παύλου Γιαννακόπουλου. Θα έχουμε να το λέμε μέχρι τα βαθιά μας γεράματα. Κι εμείς και οι γενιές που ήρθαν μετά από εμάς κι εκείνες που έρχονται.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.