ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η «Green Legend» Σαμαντούρα και το μήνυμα του Ερασιτέχνη (Pic)

Στις ξεχωριστές φυσιογνωμίες που πέρασαν από τον Παναθηναϊκό, κατέταξε τη Γιασεμή Σαμαντούρα ο Ερασιτέχνης.

Η «Green Legend» Σαμαντούρα και το μήνυμα του Ερασιτέχνη (Pic)

Η Γιασεμή Σαμαντούρα πέρασε τη μισή της καριέρα ως αθλήτρια στον Παναθηναϊκό, από τον οποίο πέρασε και ως προπονήτρια της ομάδας μπάσκετ γυναικών κατακτώντας πρωταθλήματα και αρκετές διακρίσεις.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θυμήθηκε την πορεία της και όσα πέτυχε με την «πράσινη» φανέλα και μέσα από ανάρτηση που έκανε στα social media, χαρακτήρισε την Γιασεμή Σαμαντούρα ως «Green Legend».

Αναλυτικά το μήνυμα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«1989-1997, 1991-2001, 2011-2014​ Η Ελληνίδα πρώην αθλήτρια, Γιασεμή Σαμαντούρα τίμησε το τριφύλλι τόσο ως παίκτρια όσο και ως προπονήτρια!​ Τον Αύγουστο του 1989 ο προπονητής Γιώργος Βελισσαράκος, ο οποίος την ανέδειξε, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού και με την οικονομική παρέμβαση του προέδρου του τριφυλλιού Παύλου Γιαννακόπουλου, επιχείρησαν την μεταγραφή της στον ΠΑΟ που αγωνίστηκε έως το 1997.​ Το 2000 από τη θέση της προπονήτριας στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού κατέκτησε το μοναδικό νταμπλ στην ιστορία του τμήματος έως σήμερα. Το 2012 έχοντας επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας των πρασίνων αναδείχθηκε φιναλίστ του πρωταθλήματος, ενώ το 2013 κατέκτησε ξανά το Πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό».​

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

Γιασεμή Σαμαντούρα ☘🏀​ ​ 1989-1997, 1991-2001, 2011-2014​ ​ Η ελληνίδα πρώην αθλήτρια, Γιασεμή Σαμαντούρα τίμησε το τριφύλλι τόσο ως παίκτρια όσο και ως προπονήτρια!​ ​ Τον Αύγουστο του 1989 ο προπονητής Γιώργος Βελισσαράκος, ο οποίος την ανέδειξε, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού και με την οικονομική παρέμβαση του προέδρου του τριφυλλιού Παύλου Γιαννακόπουλου, επιχείρησαν την μεταγραφή της στον ΠΑΟ που αγωνίστηκε έως το 1997.​ ​ Το 2000 από τη θέση της προπονήτριας στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού κατέκτησε το μοναδικό νταμπλ στην ιστορία του τμήματος έως σήμερα. Το 2012 έχοντας επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας των πρασίνων αναδείχθηκε φιναλίστ του πρωταθλήματος, ενώ το 2013 κατέκτησε ξανά το Πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό.​ ​ #GreenLegends #panathinaikos #bepao #panathinaikos1908 #basketball #history

A post shared by Panathinaikos Athletic Club (@panathinaikos_1908) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.