ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σάβιτς: «Μου άρεσε πολύ ο Διαμαντίδης – Δεν μπορέσαμε να τον πάρουμε»

Τον θαυμασμό του προς τον Δημήτρη Διαμαντίδη, αποκάλυψε η παλιά δόξα του μπάσκετ της Σερβίας, Ζόραν Σάβιτς.

Σάβιτς: «Μου άρεσε πολύ ο Διαμαντίδης - Δεν μπορέσαμε να τον πάρουμε»

Ο Ζόραν Σάβιτς μίλησε στην καταλανική ιστοσελίδα «laresistenciadelpalau» και αναφέρθηκε σε στιγμές τις σπουδαίας καριέρας του, αλλά και στο ενδιαφέρον που είχε δείξει η Φορτιτούντο Μπολόνια για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, όταν εκείνος αγωνιζόταν στον Ηρακλή, πριν πάρει μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζόραν Σάβιτς:

«Όταν ήμουν στη Φορτιτούντο Μπολόνια μου άρεσε ο Σισκάουσκας. Επίσης ήθελα πολύ τον Διαμαντίδη από την εποχή που έπαιζε στον Ηρακλή. Ήταν όμως δύσκολο να τον πάρουμε γιατί είχε πολύ καλύτερες προσφορές. Επίσης μου άρεσε και ο Άντονι Πάρκερ».

Για τις παλιές δόξες του μπάσκετ: «Σίγουρα ο Μπάνε Πρέλεβις με τον οποίο μοιράστηκα πολλά στον ΠΑΟΚ καις τη Βίρτους ήταν από τους καλύτερους συμπαίκτες μου. Επίσης με τον Ούγκο Σκονοκίνι λόγω του χαρακτήρα του. Από την Μπαρτσελόνα ξεχωρίζω τους Γκαλιλέα, Εστεγέρ, Νόρις και Καρνισόβας».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 46.145 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον καλύτερο παίκτη με τον οποίο έχει παίξει: «Ο καλύτερος ήταν ο Τόνι Κούκοτς. Βεβαίως ήμουν τυχερός που έπαιξα και με τον Ντράζεν Πέτροβιτς, αλλά επιλέγω τον Κούκοτς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.