ΚΛΕΙΣΙΜΟ
VOLLEY LEAGUE

Ανδρεόπουλος: «Φαρσοκωμωδία αν δεν διασφαλιστεί να είναι οι ομάδες όπως πριν τη διακοπή»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε ότι πρέπει οι ομάδες να είναι στην ίδια ετοιμότητα με πριν για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Ανδρεόπουλος: «Φαρσοκωμωδία αν δεν διασφαλιστεί να είναι οι ομάδες όπως πριν τη διακοπή»

O Δημήτρης Ανδρεόπουλος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε στην «Πράσινη»:

Ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα που φέτος έχει κερδίσει κάποιο τίτλο μέσα στο γήπεδο, το League Cup, μέχρι να ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού. Πως βλέπετε εσείς το ενδεχόμενο να οριστεί ο Πρωταθλητής χωρίς αγώνες;

«Καταρχάς να πούμε ότι δε βρισκόμαστε στη φάση αυτή ακόμη, είμαστε στη φάση της αναβολής του πρωταθλήματος. Βέβαια κατά την προσωπική μου θέση είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξαναξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Πρέπει να περιμένουμε τις αποφάσεις που θα παρθούν».

Ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του, όπως και ο ΠΑΟΚ, εξέφρασε την θέση του για να θεωρηθεί το πρωτάθλημα ως μη γενόμενο, δεδομένων των συνθηκών που πλήττουν ολόκληρο τον πλανήτη. Ποια είναι η δική σας εκτίμηση ως προπονητής για την απόφαση, που πρέπει να ληφθεί σχετικά με την έκβαση του πρωταθλήματος;

«Συντρέχουν πολλοί λόγοι που τα πρωταθλήματα είναι πολύ δύσκολο να επανεκκινηθούν με κυριότερο το πότε θα λήξει αυτή η καραντίνα. Αυτοί οι αθλητές που λείπουν από την Ελλάδα, πως θα γυρίσουν με την απαγόρευση πτήσεων που ισχύουν στα περισσότερα κράτη. Επίσης όλοι οι αθλητές που θα επιστρέψουν χρειάζονται άλλες 15 ημέρες για να μπουν σε καραντίνα. Τουλάχιστον άλλες δύο εβδομάδες για να κάνουν προετοιμασία, οι αθλητές χωρίς να έχουν τραυματισμούς, με τον χρόνο να μεγαλώνει όσο αυξάνονται και οι ημέρες της αγωνιστικής αποχής. Τέλος θα χρειαστούμε και μια παράταση στα τράνσφερ των αθλητών από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Βόλεϊ (FIVB) και κατ’ επέκταση στα συμβόλαιά τους. Δεν πιστεύω ότι μπορούμε να βρούμε τον χρόνο για να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Θα πρέπει οι ομάδες να εμφανιστούν όπως ήταν πριν την διακοπή για να μην έχουμε πρωτάθλημα-φαρσοκωμωδία»!

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πως βιώνετε εσείς την καραντίνα; Και πως έχει επηρεάσει εσάς αυτή η κατάσταση αλλά και τους αθλητές του Παναθηναϊκού;

«Γενικά για όλο τον κόσμο είναι δύσκολο η καραντίνα. Ίσως είναι πιο δύσκολο για τους αθλητές γιατί έχουν συγκεκριμένη άσκηση πρωί και απόγευμα. Η ζωή των αθλητών και ο χρόνος που εργάζονται είναι όλη μέρα, οπότε είναι άκρως επηρεασμένοι. Η καραντίνα είναι δύσκολη για όλους, αλλά περισσότερο γι αυτούς που δεν κάθονται σε ένα γραφείο. Τώρα που έχει περάσει λίγο καιρός, ίσως έχουμε καταφέρει να μπούμε σε αυτόν τον ρυθμό και είναι καλύτερα τα πράγματα. Όλοι οι αθλητές που μιλάω εγώ προσπαθούν να κρατήσουν ένα ρυθμό κάνοντας ένα ασκησιολόγιο μέσα στο σπίτι ώστε να μη μείνουν ανενεργοί. Ωστόσο θα χρειαστούν κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα για να επανέλθουν στην πρότερη αγωνιστική τους κατάσταση. Όσο διαρκεί αυτή η καραντίνα τόσο μεγαλύτερος θα είναι και ο χρόνος ενεργοποίησης που χρειάζονται»!

Ποια είναι η συμβουλή σας για τον κόσμο που βιώνει αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση του #Μένουμε Σπίτι και τι θέλετε να ευχηθείτε για το Πάσχα; «Νομίζω ότι τα πήγαμε πολύ καλά ως χώρα. Σε γενικές γραμμές ακολουθήσαμε τον σωστό δρόμο και όλοι οι Έλληνες ακολούθησαν τις κυβερνητικές εντολές. Σίγουρα δεν θρηνούμε τόσα θύματα όπως σε άλλες χώρες, όμως και οι λίγοι θάνατοι που έχουμε στην Ελλάδα είναι ανθρώπινες ψυχές! Ας κάνουμε όλοι υπομονή. Είναι δραματικό και τρομακτικό αυτό που μας συμβαίνει, αλλά πρέπει να μπορέσουμε να βγούμε υγιείς από αυτήν την περιπέτεια. Να ευχηθούμε Καλό Πάσχα και σύντομα όλοι θα ανταμώσουμε ξανά!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...