ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ρανγκέλ: «Μόνο τριφυλλάρα…» (Pic)

Τρελά αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό είναι ο Λούκας Ρανγκέλ, με νέα του ανάρτηση στα social media.

Ρανγκέλ: «Μόνο τριφυλλάρα...» (Pic)

Τον Παναθηναϊκό και την «πράσινη» φανέλα με το τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς, φαίνεται πως έχει αγαπήσει παθολογικά ο Λούκας Ρανγκέλ.

Ο αθλητής της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού, αρκετά συχνά το τελευταία διάστημα που δεν υπάρχει και αγωνιστική δραστηριότητα λόγω κορωνοϊού, κάνει αναρτήσεις στο λογαριασμό που διατηρεί στο instagram και τονίζει το δέσιμο που υπάρχει με τον «τριφύλλι», αλλά και τους οπαδούς της ομάδας.

Έτσι έκανε και την Κυριακή του Πάσχα, με τον Βραζιλιάνο άσο να ανεβάσει φωτογραφία από αγώνα της ομάδας, στέλνοντας παράλληλα και το κατάλληλο μήνυμα.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Μόνο Τριφυλλάρα εδώ ρε! Το Πράσινο, το μεγαλύτερο της Αθήνας… Οι καλύτερο και οι μεγαλύτεροι της Ελλάδας επέστρεψαν», έγραψε συγκεκριμένα ο Ρανγκέλ.

View this post on Instagram

Mono trifilara edo Re! The Green, the biggest of Athens… the Best and biggest of Greece are back 💪🏼☘️🙏🏼🏆🏆🏆#volleyball #voleibol #Greece #Grecia #2020

A post shared by Lucas Rangel (@lucas_victor_12) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...