ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέος Κόσμος: «Πόλεμος» από μολότοφ την Ανάσταση

Πλήρως αγνόησαν τα μέτρα στον Νέο Κόσμο και κατά το άκουσμα του «Χριστός Ανέστη» δημιουργήθηκε ατμόσφαιρα που θυμίζει εμπόλεμη ζώνη με τις μολότοφ και τα βεγγαλικά να πέφτουν βροχή.

Νέος Κόσμος: «Πόλεμος» από μολότοφ την Ανάσταση

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει κάθε Πάσχα το σκηνικό που λαμβάνει χώρα στον Νέο Κόσμο, όταν στο άκουσμα του «Χριστός Ανέστη» δεκάδες μολότοφ και βεγγαλικά δημιουργούν μία ατμόσφαιρα «εκρηκτική».

Φέτος, παρά τις κλειστές εκκλησίες, παρά τα μέτρα και τις παραινέσεις για παραμονή στο σπίτι εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν έλειψαν τα παρόμοια γεγονότα.

Στις 00:00 για ακόμη μία χρονιά οι φωτιές από τις μολότοφ και τα πυροτεχνήματα έκαναν την εμφάνισή τους στο Νέο Κόσμο με την παρουσία αρκετών νεαρών, όπως φαίνεται από τα βίντεο. Μάλιστα, φέτος το σκηνικό εκτυλίχθηκε και υπό το βλέμμα των αστυνομικών δυνάμεων.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.475 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: eleftherostypos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.