ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζέιμς: «Γι’ αυτό δεν είναι ισχυρός ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα» (Pic)

Για την Ευρωλίγκα και τις ισχυρές ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση μίλησε ο Μάικ Τζέιμς.

Τζέιμς: «Γι' αυτό δεν είναι ισχυρός ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα» (Pic)

Ο Αμερικανός γκαρντ υπεβλήθη σε ανάκριση στο twitter και κλήθηκε να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με τις ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα.

Στις απαντήσεις του ο Τζέιμς που αγωνίζεται στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν κατέταξε στους ισχυρούς της Ευρωλίγκα τον Παναθηναϊκό, προκαλώντας αρνητική εντύπωση στου Έλληνες followers του. Αντίθετα μάλιστα οι επιλογές του ήταν οι Ρεάλ Μαδρίτης, Φενέρμπαχτσε, αλλά και η ομάδα στην οποία παίζει η ΤΣΣΚΑ.

Μάλιστα μετά από σχετική ερώτηση φιλάθλου του Παναθηναϊκού, ο Μάικ Τζέιμς έδωσε διευκρίνιση λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός δεν συμπεριλαμβάνεται στους ισχυρούς λόγω της απουσίας του για πολλά χρόνια από τα final four και τις κατακτήσεις των τροπαίων.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.304 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.