ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Ο Χατζηγιοβάνης είναι ο πρώτος μετά τον Μακέντα που μπορεί να φέρει προτάσεις»

Τα μεταγραφικά σενάρια που έχουν προκύψει για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, σχολίασε ο Διονύσης Δεσύλλας.

Δεσύλλας: «Ο Χατζηγιοβάνης είναι ο πρώτος μετά τον Μακέντα που μπορεί να φέρει προτάσεις»

Στο στόχαστρο της Στουτγκάρδης βρίσκεται ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, που σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα είναι στους παίκτες που τσεκάρει η ομάδα.

Ο Διονύσης Δεσύλλας σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM τα δεδομένα, τονίζοντας πως από το ρόστερ του Παναθηναϊκού, με βάση την χρονιά που έκανε, ο επιθετικός του «τριφυλλιού» είναι ο πρώτος μετά τον Μακέντα που μπορεί να φέρει προτάσεις από το εξωτερικό.

Το σχόλιο του Διονύση Δεσύλλα

«Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ως το 2022, αλλά δεν είναι απίθανο να τον έχει παρακολουθήσει η Στουγκάρδη. Αλλά, από το να παρακολουθεί μια ομάδα έναν παίκτη μέχρι να τον αποκτήσει έχει μεγάλη διαφορά. Δεν μπορεί μια ομάδα με τις παρούσες συνθήκες να κάνει πρόταση. Τώρα τι θα γίνει θα το δούμε. Θεωρώ ότι με βάση την χρονιά που έχει κάνει, μετά τον Μακέντα είναι ο παίκτης που μπορεί να προσεγγίσει τα μάτια ευρωπαϊκών συλλόγων»

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 8.729 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.