ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Χαρδαλιάς: «Κάναμε σημαντικό βήμα – Τα μέτρα ισχύουν έως τις 27 Απριλίου»

Οι πολίτες τήρησαν στην πλειοψηφία τους τις απαγορεύσεις τις ημέρες του Πάσχα, αλλά ακόμη δεν αίρονται οι περιορισμοί.

Χαρδαλιάς: «Κάναμε σημαντικό βήμα – Τα μέτρα ισχύουν έως τις 27 Απριλίου»

Οι πολίτες τήρησαν στην πλειοψηφία τους τις απαγορεύσεις τις ημέρες του Πάσχα, αλλά ακόμη δεν αίρονται οι περιορισμοί.

Μήνυμα πως μπορεί να έγινε ένα μεγάλο βήμα προς τα μπροστά αναφορικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας, έστειλε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς, ωστόσο διαμήνυσε πως δεν υπάρχει περιθώριο χαλάρωσης και οι απαγορεύσεις θα παραμείνουν σε ισχύ έως τις 27 Απριλίου.

«Κάναμε ένα βήμα μπροστά. Τηρήθηκαν τα μέτρα από τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών. Ζήσαμε ένα διαφορετικό Πάσχα. Δεν μπορεί παρά να αισθάνεται περήφανος κάποιος για το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι το θετικό διεθνές παράδειγμα. Θα θυμόμαστε το Πάσχα ως ένα εξαιρετικό παράδειγμα συλλογικής υπευθυνότητας», είπε και συνέχισε:

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.509 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
«Ο κίνδυνος δεν έχει παρέλθει, δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους, τα μέτρα είναι ακόμη σε ισχύ. Ξέρουμε ότι υπάρχει ανυπομονησία, αλλά η άρση των μέτρων θα γίνει βήμα -βήμα. Η κυβέρνηση προετοιμάζεται με σχέδιο και μέθοδο για την σταδιακή άρση».

Πηγή: newpost

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...