Ο Ιωάννης Παπαπέτρου φιλοξενήθηκε στην ΕΡΤ και μίλησε για την καθημερινότητα με τον κορωνοϊό, αναφέρθηκε στην πορεία του ως τώρα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά και στα μελλοντικά του σχέδια.

Ο φόργουορντ των «πρασίνων» παράλληλα, σχολίασε και το ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν, αλλά και τη σημερινή ημέρα που πριν 20 χρόνια η ομάδα του Παναθηναϊκού κατέκτησε στη Θεσσαλονίκη το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Μάικλ Τζόρνταν και το ντοκιμαντέρ: «Είναι ο κορυφαίος! Εμείς που είμαστε νεότεροι δεν τον ζήσαμε πολύ αλλά βλέποντας όσα έχει κάνει, σίγουρα έδωσε ώθηση στις γενιές που ακολούθησαν. Είναι ο κορυφαίος. Είχε απίστευτη άγνοια κινδύνου. Είχε πει ότι ο φόβος είναι μία ψευδαίσθηση. Δεν επηρεαζόταν από συναισθήματα στη διάρκεια των αγώνων, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό».

Για το ευρωπαϊκό που κατέκτησε σαν σήμερα ο Παναθηναϊκός: «Τότε ήταν πάνω που μάθαινα να μιλάω. Είναι ο απόλυτος στόχος, το απόλυτο όνειρο να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης. Μακάρι κάποια στιγμή να δικαιώσω την ομάδα και τον πρόεδρο και να κατακτήσουμε πράγματα που θα μείνουν στην ιστορία. Τώρα λόγω της καραντίνας κάθομαι και βλέπω τις κατακτήσεις σε παλαιότερα Final Four. Είχα την τύχη να πάω σε δύο τελικούς αλλά δεν έφτασα στο τρόπαιο».

Για το αν θα θυσίαζε μισθούς για να συνεχιστούν οι διοργανώσεις: «100%! Είναι ευχάριστο να μη χάσουμε χρήματα αλλά υπάρχει κάτι πιο μεγάλο που είναι ο κόσμος να είναι ασφαλής κι εκεί πρέπει να υπάρξει ένα σχέδιο».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS