ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: «Το απόλυτο όνειρο η κατάκτηση της Ευρώπης – Μακάρι να την κατακτήσουμε»

Για την καθημερινότητα που έχει διαφοροποιηθεί λόγω κορωνοϊού, την πορεία του στο «τριφύλλι», αλλά και τα μελλοντικά σχέδιά του, μίλησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Παπαπέτρου: «Το απόλυτο όνειρο η κατάκτηση της Ευρώπης - Μακάρι να την κατακτήσουμε»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου φιλοξενήθηκε στην ΕΡΤ και μίλησε για την καθημερινότητα με τον κορωνοϊό, αναφέρθηκε στην πορεία του ως τώρα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά και στα μελλοντικά του σχέδια.

Ο φόργουορντ των «πρασίνων» παράλληλα, σχολίασε και το ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν, αλλά και τη σημερινή ημέρα που πριν 20 χρόνια η ομάδα του Παναθηναϊκού κατέκτησε στη Θεσσαλονίκη το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Μάικλ Τζόρνταν και το ντοκιμαντέρ: «Είναι ο κορυφαίος! Εμείς που είμαστε νεότεροι δεν τον ζήσαμε πολύ αλλά βλέποντας όσα έχει κάνει, σίγουρα έδωσε ώθηση στις γενιές που ακολούθησαν. Είναι ο κορυφαίος. Είχε απίστευτη άγνοια κινδύνου. Είχε πει ότι ο φόβος είναι μία ψευδαίσθηση. Δεν επηρεαζόταν από συναισθήματα στη διάρκεια των αγώνων, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.472 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ευρωπαϊκό που κατέκτησε σαν σήμερα ο Παναθηναϊκός: «Τότε ήταν πάνω που μάθαινα να μιλάω. Είναι ο απόλυτος στόχος, το απόλυτο όνειρο να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης. Μακάρι κάποια στιγμή να δικαιώσω την ομάδα και τον πρόεδρο και να κατακτήσουμε πράγματα που θα μείνουν στην ιστορία. Τώρα λόγω της καραντίνας κάθομαι και βλέπω τις κατακτήσεις σε παλαιότερα Final Four. Είχα την τύχη να πάω σε δύο τελικούς αλλά δεν έφτασα στο τρόπαιο».

Για το αν θα θυσίαζε μισθούς για να συνεχιστούν οι διοργανώσεις: «100%! Είναι ευχάριστο να μη χάσουμε χρήματα αλλά υπάρχει κάτι πιο μεγάλο που είναι ο κόσμος να είναι ασφαλής κι εκεί πρέπει να υπάρξει ένα σχέδιο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.