ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Γιάρνι της Μπέτις… και ο Παναθηναϊκός (Pic)

Τον Ρόμπερτ Γιάρνι και την πορείας της καριέρας του, θυμήθηκε ισπανική ιστοσελίδα.

Ο Γιάρνι της Μπέτις... και ο Παναθηναϊκός (Pic)

Στους σπουδαίους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν με τη φανέλα της Μπέτις, αναφέρθηκε ισπανική ιστοσελίδα, με τον Κροάτη άσο, Ρόμπερτ Γιάρνι να έχει μια ξεχωριστή αναφορά.

Η ιστοσελίδα «sevilla.abc.es», στο αφιέρωμα της, παρουσία στιγμές από την πορεία που είχαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που έμειναν στην ιστορία του συλλόγου της Μπέτις και όταν αναφέρθηκαν στον Κροάτη, συμπεριέλαβαν και τον Παναθηναϊκό.

«Η δύναμη, η τάξη, η ταχύτητα, η ακρίβεια στη σέντρα και το εξαιρετικό σουτ με το αριστερό τον έκαναν ένα από τα αγαπημένα παιδιά της ομάδας. Ο Κροάτης διεθνής έπαιξε 119 επίσημους αγώνες με τη Μπέτις και σημείωσε είκοσι γκολ. Το καλοκαίρι του 1998 πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης, στη Λας Πάλμας και σε άλλες ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός», ανέφερε το δημοσίευμα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ρόμπερτ Γιάρνι αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό την περίοδο 2001-2002, με την φανέλα του οποίου κατάφερε να αγωνιστεί και στο τσάμπιονς λιγκ. Μάλιστα ο ελληνικός σύλλογος όπως αναφέρει το δημοσίευμα ήταν και ο τερματικός «σταθμός» μιας μεγάλης καριέρας για τον Κροάτη, ο οποίος πρόλαβε ωστόσο να καταγράψει όλες και όλες πέντε συμμετοχές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.