ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πάει για πάνω από μία ντουζίνα εκκαθαρίσεις την τελευταία διετία

Μετά τις επτά λύσεις συμβολαίων της περασμένης σεζόν, ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για νέες εκκαθαρίσεις και προβλέπεται να προσπεράσει το διψήφιο νούμερο μέσα σε μόλις δύο χρόνια. Ο ρόλος-κλειδί του Τσάβι Ρόκα.

Παναθηναϊκός: Πάει για πάνω από μία ντουζίνα εκκαθαρίσεις την τελευταία διετία

Οι λύσεις συμβολαίων και οι παντός είδους εκκαθαρίσεις αποτελούν μέρος του ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού για περισσότερο από μία φορά ανά αγωνιστική περίοδο.

Και η επικείμενη σεζόν δεν φαίνεται να διαφέρει ιδιαίτερα, καθώς το τριφύλλι θεωρείται δεδομένο ότι θα προβεί για ακόμα μία χρονιά σε αποδεσμεύεις παικτών που είχαν υπογράψει συμβόλαια μακράς διάρκειας με το σύλλογο αλλά στην πορεία είτε δεν… ακούμπησαν και αποχώρησαν, είτε έπεσαν θύματα των αλλαγών των τεχνικών διευθυντών ή των προπονητών και του σχεδιασμού τους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.