ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καρλίτος: «Μου λείπει το ποδόσφαιρο» (Vid)

Στιγμές από τις προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό, θυμήθηκε ο Καρλίτος.

Καρλίτος: «Μου λείπει το ποδόσφαιρο» (Vid)

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού με μήνυμα που ανέβασε στα social media, αναφέρθηκε στην απουσία από τις προπονήσεις του «τριφυλλιού» λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Καρλίτος που δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί σε επίσημη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν, έκανε μόνο προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ οι «πράσινοι» είχαν προγραμματίσει και φιλικό για να έχει αγωνιστική δράση ο Ισπανός αλλά λόγω της επικαιρότητας αναβλήθηκε.

Έτσι ο Καρλίτος ακολουθεί πλέον μόνο ατομικές προπονήσεις στην οικία του, αλλά όπως τόνισε και ο ίδιος του λείπει η αγωνιστική… δράση.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.573 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέσα από το λογαριασμό του στο instagram ανέβασε στιγμές από το βίντεο που δημιούργησε η «πράσινη» ΠΑΕ για τον ίδιο.

Θυμηθείτε το βίντεο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.