ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καμία πρόταση για Χατζηγιοβάνη

Η Στουτγκάρδη δεν έχει στείλει καμία επίσημη πρόταση για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη ενώ το ενδιαφέρον της είναι γνωστό εδώ και καιρό.

Καμία πρόταση για Χατζηγιοβάνη

Ακόμα και εν μέσω κορωνοϊού τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν. Έτσι τις προηγούμενες μέρες κυκλοφόρησαν διάφορα που ανέφεραν ότι η Στουτγκάρδη έχει καταθέσει πρόταση για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Τα σενάρια αυτά ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, μιας και όπως αναφέρει στο σημερινό της φύλλο «Η Πράσινη» το μόνο που υπάρχει είναι το γνωστό εδώ και καιρό ενδιαφέρον της γερμανικής ομάδας για τον νεαρό.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Χατζηγιοβάνης ανανέωσε το προηγούμενο Οκτώβρη με τον Παναθηναϊκό, με το τριφύλλι να του τονίζει  πως σε περίπτωση που έρθει κάποια καλή πρόταση δεν θα σταθεί εμπόδιο. Μάλιστα λέγεται πως έχει οριστεί και μια ρήτρα 2 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 8.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.