ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τότε ανακοινώνει ο Μητσοτάκης την άρση των μέτρων!

Διάγγελμα στον ελληνικό λαό, στο οποίο θα «ξεδιπλώσει» το σχέδιο σχετικά με τον τρόπο άρσης των περιορισμών που επιβλήθηκαν λόγω του κορωνοϊού θα απευθύνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τότε ανακοινώνει ο Μητσοτάκης την άρση των μέτρων!

Είτε στις 27 Απριλίου είτε κάποια άλλη μέρα στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει το σχέδιο της κυβέρνησης για την άρση των μέτρων περιορισμού που επέβαλε ο κορωνοϊός.

«Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει στις 27 ή μετά τους Έλληνες. Το σχέδιο μετάβασης στην κανονικότητα θα ξεδιπλωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα για να αποφύγουμε το πισωγύρισμα» τόνισε απαντώντας σε ερώτηση του newsit.gr ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Νωρίτερα, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο Στέλιος Πέτσας είχε ανακοινώσει το πρώτο μέτρο που αίρεται, καθώς στις 27 Απριλίου θα λειτουργήσουν ξανά τα υποθηκοφυλακεία.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.387 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.