ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Οι πιθανές ημερομηνίες για επανέναρξη – Θέλει παραμονή ο Χατζηγιοβάνης»

Τα δεδομένα όσον αφορά την επανέναρξη της Σούπερ Λίγκας μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Διονύσης Δεσύλλας, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Τάσου Χατζηγιοβάνη.

Δεσύλλας: «Οι πιθανές ημερομηνίες για επανέναρξη - Θέλει παραμονή ο Χατζηγιοβάνης»

Την εκτίμηση που κάνουν στον Παναθηναϊκό όσον αφορά την έναρξη των προπονήσεων για την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 o Διονύσης Δεσύλλας.

«Στον Παναθηναϊκό υπάρχει η αίσθηση πως 11-12 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις, όμως μπορεί να πάει μία εβδομάδα αργότερα. Ο Παναθηναϊκός, όπως και οι άλλες ομάδες, θα έχουν μία εικόνα 2-3 μέρες νωρίτερα, μέσω του working group, δηλαδή την Παρασκευή θα γνωρίζουμε κάποια πράγματα. Καθημερινά υπάρχουν επαφές μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων, είναι συνεχόμενες οι επαφές τους και βάζουν όλα τα θέματα στο τραπέζι», ανέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας.

Στη συνέχεια ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε και για την υπόθεση του Τάσου Χατζηγιοβάνη και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης: «Δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή. Δεν έχει πρόταση στα χέρια του και κατά συνέπεια ούτε ο Παναθηναϊκός. Καμία ομάδα παγκοσμίως δεν μπορεί να προχωρήσει σε πρόταση αυτή τη στιγμή. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022. Υπάρχει μία ρήτρα στο συμβόλαιό του, αλλά είναι σε προφορικό επίπεδο και λέγεται πως φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ. Δεν είναι τωρινό το ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης, υπάρχουν φήμες και από Βέλγιο και Ολλανδία. Είναι ο παίκτης που μαζί με τον Μακέντα που μπορεί να φέρει μία πρόταση στον Παναθηναϊκό. Τώρα δεν υπάρχει κάτι. Ο Χατζηγιοβάνη χρόνο με το χρόνο γίνεται πιο ώριμος και έκανε μία ώριμη ποδοσφαιρικά χρονιά. Δεν έπαιζε στην αρχή, λόγω της κατάστασης με το συμβόλαιό του, ήταν συνεπής στο 100% με τις προπονήσεις. Μόλις υπέγραψε, έπαιξε στο Περιστέρι και έδειξε πως δεν είχε επηρεαστεί και μάλιστα σκόραρε. Έχει ωριμάσει πολύ και μεγαλώνοντας γίνεται καλύτερος. Ο Χατζηγιοβάνης πιστεύει ότι μπορεί να εξελιχθεί περισσότερο στον Παναθηναϊκό, να κάνει το επόμενο βήμα, να παίξει και στην Εθνική. Αν έρθει κάποια καλή πρόταση, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, αλλά αυτή τη στιγμή το μυαλό του είναι στον Παναθηναϊκό».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 78.294 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...