ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Παρέμβαση Εισαγγελέα για το video με μπούλινγκ οπαδού του ΠΑΟΚ σε μουσουλμάνο μετανάστη

Προκαταρκτική εξέταση με εντολή του εισαγγελέα θα διενεργηθεί για το video στο οποίο οπαδός του ΠΑΟΚ εμφανίζεται να υποχρεώνει μουσουλμάνο μετανάστη να προσευχηθεί στα ελληνικά.

Παρέμβαση Εισαγγελέα για το video με μπούλινγκ οπαδού του ΠΑΟΚ σε μουσουλμάνο μετανάστη

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσε το video που κυκλοφόρησε και δείχνει οπαδό του ΠΑΟΚ να κάνει μπούλινγκ σε μετανάστη.

Κατόπιν εντολής του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανου Ζαρκαντζιά, παραγγέλθηκε προκαταρκτική εξέταση, η οποία θα διενεργηθεί από το τμήμα αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας της διεύθυνσης ασφαλείας.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα αναζητηθεί ο μουσουλμάνος μετανάστης (που εμφανίζεται να έχει εξαναγκαστεί σε προσευχή στα ελληνικά) ενώ θα εξεταστεί αναλυτικά το πλήρες περιεχόμενο του video για να κριθεί αν προκύπτουν αδικήματα που εμπίπτουν στον αντιρατσιστικό νόμο.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 64.791 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: sportfm.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...