ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Το νέο hit εν μέσω κορωνοϊού: Ο Τσιόδρας έγινε… τραγούδι (vid)

Η καραντίνα είναι μια περίοδος εγκλεισμού αλλά παράλληλα και δημιουργίας. Μία περίοδος ιδανική για να εξωτερικεύσουμε τα συναισθήματά μας αλλά παράλληλα και να κάνουμε τους φίλους να διασκεδάσουν.

Το νέο hit εν μέσω κορωνοϊού: Ο Τσιόδρας έγινε… τραγούδι (vid)

Αυτά σίγουρα σκέφτηκε και ο κωμικός Αλέξανδρος Χαριζάνης που έφτιαξε το νέο τραγούδι που αναμένεται να γίνει hit και ονομάζεται: «Dance With The Tsiodras».

«Μετά από τόσες ημέρες βαρεμάρας και χωρίς κανένα λόγο, έφτιαξα αυτό το rmx που οκ, δεν βγάζει καν νόημα, αλλά για να μην αρχίσω να μιλάω στο ταβάνι, ό,τι βγαίνει καλό είναι» έγραψε ο Αλέξανδρος Χαριζάνης που ασχολείται εδώ και χρόνια με το stand – up comedy, παρουσιάζοντας το νέο τραγούδι σε ανάρτησή του στο Instagram.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.