ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΛΥΣΗ

Ερωτήματα και απαντήσεις για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη

Το panathinaikos24.gr ξεκαθαρίζει την κατάσταση με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη μετά τα μεταγραφικά σενάρια των τελευταίων ημερών.

Ερωτήματα και απαντήσεις για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη

Το panathinaikos24.gr ξεκαθαρίζει την κατάσταση με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη μετά τα μεταγραφικά σενάρια των τελευταίων ημερών.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης αποτελεί, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο hot ονόματα του Παναθηναϊκού. Προϊόν της πράσινης ακαδημίας, σε εξαιρετική ποδοσφαιρικά ηλικία (22), με χαρακτηριστικά στα εξτρέμ που ψάχνουν πολλές ομάδες και με μια αξιοζήλευτη, μέχρι τώρα, χρονιά.

Ο νεαρός άσος φέτος είχε συνολικά 26 συμμετοχές (22 στο πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο), τις περισσότερες ως βασικός. Σκόραρε 7 φορές και μοίρασε 3 ασίστ. Κι όλα αυτά, ενώ ακόμα δεν έχουν παιχθεί τα πλέι οφ, τα οποία και αναμένουμε όταν παρθούν οι οριστικές αποφάσεις από την Πολιτεία για επιστροφή στις προπονήσεις και την πλήρη αθλητική δράση.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.591 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τις τελευταίες ημέρες τα μεταγραφικά σενάρια και οι φήμες για το μέλλον του “Χάτζη” έχουν φουντώσει. Τα γερμανικά δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης πληθαίνουν και, όπως είναι λογικό, το όνομα του παίκτη του “τριφυλλιού”… πουλάει.

Υπάρχουν αρκετά ερωτήματα στα οποία θα δώσουμε τις απαντήσεις προκειμένου να ξεδιαλύνουμε το τοπίο και οι αναγνώστες του panathinaikos24.gr να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Πάμε λοιπόν…

-Ο παίκτης μένει ελεύθερος;

Οχι. Ο Χατζηγιοβάνης έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Θυμόμαστε όλοι το σήριαλ του περασμένου καλοκαιριού. Έπειτα από παρέμβαση της διοίκησης, ο νεαρός άσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Αυτό σημαίνει ότι για να συμβεί το οτιδήποτε, θα πρέπει να δώσει πρώτα το “ok” ο Παναθηναϊκός, αφού πρώτα ικανοποιηθεί οικονομικά.

-Υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του Χατζηγιοβάνη;

Αρχικά, η πληροφόρηση έκανε λόγο για ρήτρα στο… προφορικό, σαν μια άτυπη συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές όταν έπεσαν οι υπογραφές στα συμβόλαια. Οπως και να’ χει, η συμφωνία αφορά 2 εκατ. ευρώ. Με ένα τέτοιο χρηματικό ποσό, ο Παναθηναϊκός δίνει τον ποδοσφαιριστή.

-Έχει πρόταση ο Παναθηναϊκός ή ο παίκτης;

Οχι. Δεν υπάρχει καμία πρόταση ούτε στα χέρια του ποδοσφαιριστή, ούτε, φυσικά, στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το τι θα συμβεί μελλλοντικά, δεν το ξέρει κανείς. Στην παρούσα φάση όλα είναι φιλολογικά και μόνο σε επίπεδο ενδιαφέροντος. Άλλωστε, η εποχή δεν ευνοεί προχωρημένες διαπραγματεύσεις, ούτε προτάσεις.

-Ο Παναθηναϊκός θέλει να πουλήσει τον Χατζηγιοβάνη;

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει στα πλάνα του πώληση του Χατζηγιοβάνη αυτό το καλοκαίρι. Το αντίθετο. Βέβαια, όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν την τιμή τους. Με λίγα λόγια: Το τριφύλλι δε βγαίνει στην αγορά για να δώσει τον παίκτη. Αν, όμως, έρθει πρόταση τη συζητάει, όπως για κάθε ποδοσφαιριστή.

-Ο Χατζηγιοβάνης θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό;

Οχι. Ο Χατζηγιοβάνης θέλει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και να εξελιχθεί μέσω αυτού. Φυσικά και τον ενδιαφέρει η προοπτική του εξωτερικού, αλλά ξέρει πολύ καλά ότι το επόμενο βήμα θα γίνει σταδιακά και όχι βιαστικά. Ο στόχος του είναι να βελτιώνεται ο ίδιος μέσω του Παναθηναϊκού και να διεκδικήσει τίτλους με την ομάδα του. Άλλωστε, έχει μπροστά του πολλά χρόνια καριέρας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.