ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: “Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού εννοείται”

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε σε εκπομπή της ΕΡΤ για το πως βιώνει την κατάσταση με τον κορωνοϊό στη Δανία, ενώ αναφέρθηκε ξανά στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό.

Ζέκα:

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε σε εκπομπή της ΕΡΤ για το πως βιώνει την κατάσταση με τον κορωνοϊό στη Δανία, ενώ αναφέρθηκε ξανά στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό.

«Στη Κοπεγχάγη σταματήσαμε μετά το ευρωπαϊκό ματς και η ομάδα τρεις μέρες αργότερα βρήκε ένα πλάνο να κάνουμε προπόνηση ανά πέντε άτομα. Δεν είχαμε κρούσμα σε παίκτες. Ένα φυσιοθεραπευτής είχε τον ιό κι έμεινε 19 μέρες στο σπίτι. Υπάρχουν πολλοί ξένοι παίκτες εδώ, που είναι μόνοι τους και οι συμπαίκτες τους είναι η μοναδική τους παρέα. Έχουν πει ότι 27 Μαϊου μπορεί να ξεκινήσουμε. Θα αποφασίσει η κυβέρνηση στις 10 Μαϊου. Αν συνεχίσουμε, θα παίξουμε χωρίς κόσμο μέχρι τον Σεπτέμβρη».

Για την Εθνική ομάδα είπε: «Μακάρι στο πρώτο ματς της Εθνικής να παίξουμε και για όσους είναι στη μάχη με τον κοροναϊό. Για όσους δουλεύουν πολύ για μας και μας προσέχουν τον κόσμο».

-Σου λείπει η Ελλάδα. Θες να γυρίσεις;

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.732 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Μου λείπει η Ελλάδα πάρα πολύ. Δεν μπορείς να φανταστείς. Δεν υπάρχει ήλιος, ο ωραίος καφές, παραλίες».

-Με ποια φανέλα, με του Παναθηναϊκού;

«Εννοείται».

-Το πράσινο δεν φεύγει…

«Δεν φεύγει, δεν φεύγει. Έχω γεννηθεί στη Πορτογαλία, αλλά τα χρόνια που έμεινα στην Αθήνα νιώθω σαν Έλληνας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.