ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει τον Ινσούα στον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Γιάννης Αλαφούζος επιθυμεί την παραμονή του Αργεντινού στο «τριφύλλι» και όλα δείχνουν πως θα λάβει μέρος στις συνομιλίες.

Θέλει τον Ινσούα στον Παναθηναϊκό

Την υπόθεση παραμονής του Εμάνουελ Ινσούα στον Παναθηναϊκό θα πάρει κατά πάσα πιθανότητα πάνω του ο Γιάννης Αλαφούζος, που όπως αναφέρει η «Livesport» η πρόθεση του είναι να παραμένει ο ποδοσφαιριστής στην ομάδα.

Μάλιστα όπως αναφέρει προ κορωνοϊού, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε εκφράσει την επιθυμία να συναντηθεί με την πλευρά του Ινσούα, ωστόσο οι εξελίξεις με την πανδημία δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν ώστε να πραγματοποιηθεί.

Βέβαια, χρόνος υπάρχει ακόμα, αλλά το κατά πόσο επιθυμεί ακόμα να συμβάλει στην παραμονή του Ινσούα στον Παναθηναϊκό ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, το γνωρίζει μόνο ο ίδιος.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.237 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...