ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Το διάγγελμα του πρωθυπουργού με την ανακοίνωση του σχεδίου επαναφοράς

Όλο και πιο έντονη γίνεται η κουβέντα για την σταδιακή άρση των περιορισμών που έχουν επιβληθεί από τις 23 Μαρτίου.

Το διάγγελμα του πρωθυπουργού με την ανακοίνωση του σχεδίου επαναφοράς

Όλο και πιο έντονη γίνεται η κουβέντα για την σταδιακή άρση των περιορισμών που έχουν επιβληθεί από τις 23 Μαρτίου. Όπως τόνισε ο Σωτήρης Τσιόδρας στην καθιερωμένη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας οι ειδικοί θα δώσουν την κατεύθυνση σχετικά με την σταδιακή άρση των μέτρων.

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή στην όποια κανονικότητα θα είναι μία αργή διαδικασία και δε θα γίνει από τη μία στιγμή στην άλλη. Όπως έχει γίνει γνωστό ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί στους πολίτες της χώρας κατά πάσα πιθανότητα τη Δεύτερα και θα περιγράψει τους άξονες αλλά και το χρονοδιάγραμμα του κυβερνητικού σχεδίου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.