ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΑΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ

«Σαν σήμερα πέρυσι ήμουν πιο χαρούμενη από ποτέ γι΄ αυτό που πετύχαμε»!

Η Μαρία Οικονομίδου, μέσα από το blog της στο Panathinaikos24.gr, θυμάται τι έκανε πέρυσι σαν σήμερα, μια μέρα μόλις μετά την επάνοδο του Παναθηναϊκού στην Α1 βόλεϊ των Γυναικών.

«Σαν σήμερα πέρυσι ήμουν πιο χαρούμενη από ποτέ γι΄ αυτό που πετύχαμε»!

«Καλησπέρα σας, Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη…

Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να είστε γεροί και δυνατοί. Εύχομαι να μην αργήσει πολύ η μέρα που θα επιστρέψουμε όλοι στην κανονικότητα μας. Σήμερα είναι μια πολύ διαφορετική μέρα από όσες έχουν περάσει μέχρι σήμερα. Ο λόγος είναι φυσικά ότι σαν σήμερα πέρυσι ξύπναγα εντελώς διαφορετικά απ’ ότι είχα συνηθίσει. Τα συναισθήματα που είχα ήταν πρωτόγνωρα και η ανυπομονησία γι’ αυτό που θα ερχόταν ακόμα μεγαλύτερη.

Θα αναρωτιέστε όλοι ποιος ήταν ο λόγος. Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο λοιπόν ξυπνούσα και ήμουν τόσο χαρούμενη επειδή την προηγούμενη μέρα είχαμε ανέβει ξανά στην πρώτη κατηγορία. Ήταν από τις πιο χαρούμενες μέρες της ζωής μου. Είναι ίσως η μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα μου. Η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη και η πίεση ήταν πολύ μεγάλη. Από την άλλη την ίδια μέρα φέτος δεν γνωρίζουμε καν πότε θα μπούμε ξανά στο γήπεδο.

Ελπίζω να επανέλθουμε σύντομα στην κανονικότητα και να ζήσουμε σύντομα αντίστοιχες στιγμές χαράς με τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά βέβαια στόχος είναι ένας τίτλος στο μέλλον.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα,

Μαρία Οικονομίδου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ