ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ομπράντοβιτς: «Όλα είναι fake news, προτεραιότητα η Φενέρ»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με επίσημη δήλωσή του πήρε θέση για τις φήμες και τα σενάρια των τελευταίων ημερών.

Ομπράντοβιτς: «Όλα είναι fake news, προτεραιότητα η Φενέρ»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με επίσημη δήλωσή του πήρε θέση για τις φήμες και τα σενάρια των τελευταίων ημερών.

Ο Σέρβος τόνισε ότι δεν έχει μιλήσει με τη Φενέρ για ανανέωση του συμβολαίου του, ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητα είναι να παραμείνει στην τουρκική ομάδα και χαρακτήρισε fake news όλα όσα γράφονται για επαφές του με άλλες ομάδες.

Θυμίζουμε ότι τουρκικό δημοσίευμα σήμερα έκανε λόγο για πρόταση του Παναθηναϊκού στον Ζοτς.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.775 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

”Ελπίζω αυτή η δήλωσή μου να βρει όλον τον κόσμο με υγεία και σε όσους παλεύουν, ελπίζω να αναρρώσουν γρήγορα. Ο λόγος που δεν έχω τοποθετηθεί δημόσια τον τελευταίο καιρό αφορά την υφιστάμενη κατάσταση που όλοι περνάμε μαζί. Από την στιγμή που το μπάσκετ έχει σταματήσει, όπως και οι προπονήσεις, είμαι σε συνεχή επικοινωνία με τον general manager της ομάδας και τους ανθρώπους της, τους παίκτες και τους βοηθούς μου. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να είναι όλοι καλά και υγιείς, όπως και οι οικογένειές τους, αυτό είναι πάνω από όλα. Γνωρίζω το πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση και γι’ αυτό κρατώ στενή επαφή με όλους, για να βρούμε μαζί τί είναι καλύτερο για την συνέχεια.

Όσον αφορά την δική μου κατάσταση, θέλω να σταθώ σε μερικά σημεία. Είμαι ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε μέχρι τον Ιούνιο του 2020 και αυτό που κάνω τώρα είναι να επικεντρωθώ στο καλύτερο δυνατό που αφορά την ομάδα. Όσο για την επέκταση συμβολαίου, πρέπει να αναφέρω ότι δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την ομάδα μου ή από κάποια άλλη. Δεν υπάρχουν προτάσεις μέχρι σήμερα. Πρέπει επίσης να αναφέρω ότι έχω μία αρχή στην ζωή μου. Αυτή είναι ότι δεν μιλάω με άλλη ομάδα όσο έχω συμβόλαιο με μία άλλη. Όλες οι πληροφορίες που αναφέρονται σε εμένα και σε άλλες ομάδες πέραν από την Φενέρ, απλά δεν είναι αλήθεια ή απλά πείτε τις fake news. Για να είμαι ξεκάθαρος και ακριβής για την επόμενη σεζόν, η προτεραιότητά μου θα είναι να μείνω προπονητής της Φενέρ και αυτό είναι το μήνυμα που θα ήθελα να μοιραστώ με τους φίλους της ομάδας”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...