ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προτεραιότητα το θέμα Ινσούα

Ο Τσάβι Ρόκα έχει αρκετή δουλειά με το που θα επανέλθει η κανονικότητα.

Προτεραιότητα το θέμα Ινσούα

Ο Τσάβι Ρόκα έχει αρκετή δουλειά με το που θα επανέλθει η κανονικότητα.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής αναμένεται να επιστρέψει μέχρι το πρώτο 10ήμερο του Μαϊου στην Ελλάδα, αρκεί, φυσικά, να παρθούν οι αποφάσεις για οριστική σέντρα ξανά στη Σούπερ Λίγκα και προπονήσεις στα μέσα του επόμενου μήνα.

Ο Ρόκα, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, έχει κάποιες προτεραιότητες που θα τρέξει στη συνέχεια με τις αποδεσμεύσεις παικτών που δεν υπολογίζονται να είναι ένα από τα πρώτα ζητήματα που θα “τρέξει”. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν σίγουρα οι Μολό, Φάουστο και Μπεκ. Ο Καταλανός θα προσπαθήσει να βρει τη φόρμουλα για λύση της συνεργασίας ή ακόμη και συνέχιση των δανεισμών των δυο πρώτων.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.303 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα από τα θέματα που απασχολεί, φυσικά, και θα έχει κυρίαρχο ρόλο στη συνέχεια είναι αυτό του Εμάνουελ Ινσούα. Πρέπει να τονιστεί ότι ανεξάρτητα με το τι λέγεται… δεξιά και αριστερά, νέα επαφή δεν υπάρχει. Το παραμικρό δεν έχει γίνει με τον Αργεντινό μπακ. Ομως, στόχος του Ρόκα είναι σύντομα να μιλήσει ξανά με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπό του, ώστε να συζητηθεί εκ νέου η πρόταση που είχε κάνε (προφορικά) το “τριφύλλι” και τα “θέλω” του παίκτη. Τα πάντα είναι ανοικτά, με τις πιθανότητες, πάντως, να μην είναι πολλές για ανατροπή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.