ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Η κακιά τους κάνει πλάκα: Η μοναδική φωτό της Μαρίας του Master Chef εκτός παιχνιδιού (Pics)

Δεν μπλέκεις…

Η κακιά τους κάνει πλάκα: Η μοναδική φωτό της Μαρίας του Master Chef εκτός παιχνιδιού (Pics)

Μιλάμε για πραγματικό φαινόμενο. Για κάποιο λόγο που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε η Μαρία του Master Chef είναι για το τηλεοπτικό κοινό ό,τι και ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Παύλο Πολάκη.

Κάθε φορά που στάζει μέλι για κάποιον συμπαίκτη της στο Master Chef στο Twitter γίνεται πάρτι από τα τιτιβίσματα όσων δεν αντέχουν να τη βλέπουν ή να την ακούν.

Η Μαρία Μπέη είναι με διαφορά το πρόσωπο του φετινού Master Chef και όσο και την κράζει το κοινό, τόσο εκείνη συνεχίζει να κάνει πλάκα σε όλους.

Δείτε τη φωτογραφία εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.