ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Τα «πράσινα» ρεκόρ στα μίλια

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος έχει κατά καιρούς εκπροσωπηθεί από αθλητές του σε αγώνες που μετριούνται με μίλια.

Παναθηναϊκός: Τα «πράσινα» ρεκόρ στα μίλια

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος έχει κατά καιρούς εκπροσωπηθεί από αθλητές του σε αγώνες που μετριούνται με μίλια.

Πρόκειται για τους αγώνες που γίνονται με τον Αγγλικό τρόπο μέτρησης όπου 1 μίλι είναι 1.609, 34 μέτρα και θεωρείται η πιο γνωστή κούρσα ημιαντοχής.

Σε αυτή τη διοργάνωση λοιπόν ο αθλητής του Παναθηναϊκού που έχει γράψει ιστορία είναι ο Σπήλιος Ζαχαρόπουλος που πήρε την πρώτη θέση σε ημερίδα στο Νέο Φάληρο.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο δρομέας του Παναθηναϊκού από τη Μεσσηνία τερμάτισε σε 4.03.4 στον αγώνα που έγινε στις 27 Μαΐου 1972 και παραμένει Παναθηναϊκό ρεκόρ.

Παράλληλα ένα ακόμα αγώνισμα που μετριέται σε μίλια είναι αυτό των 7 μιλίων όπου εκεί έχουν γράψει τη δική τους ιστορία τα αδέρφια Χρήστος και Άρης Καραγιώργος τερματίζοντας με 44.12.0  σε αγώνες που έγιναν στην Αθήνα το 1982.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...