ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

MasterChef: Ντέρμπι με τα “μυαλά στα κάγκελα” – Ποιοι επέστρεψαν στο σπίτι

Ένας από τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στο σπίτι ρίσκαρε την ποδιά του, ώστε να εμποδίσει μια νέα επιστροφή. Ποιον δικαίωσε το αποτέλεσμα;

MasterChef: Ντέρμπι με τα

Ένας από τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στο σπίτι ρίσκαρε την ποδιά του, ώστε να εμποδίσει μια νέα επιστροφή. Ποιον δικαίωσε το αποτέλεσμα;

Γεμάτο αγωνία ήταν το επεισόδιο της Τετάρτης του MasterChef, αφού μετά την επιστροφή της Μαριάννας την Τρίτη, έμενε να δούμε ποιοι άλλοι παίκτες θα γυρίσουν.

Αρχικά, οι παίκτες που βρίσκονται ήδη στο παιχνίδι, κλήθηκαν να δοκιμάσουν τα πιάτα των Μάρλεν, Γιώργου και Ηλία, αλλά και το πιάτο του Νίκου Θωμά, και να αξιολογήσουν τις προσπάθειές τους. Οι διαγωνιζόμενοι γεύτηκαν τα πιάτα και έδωσαν την θετική τους ψήφο, με την Μάρλεν να συγκεντρώνει 6 ψήφους και να είναι εκείνη που θα έχει άλλη μια ευκαιρία στο ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Έπειτα, Γιώργος και Ηλίας διαγωνίστηκαν μεταξύ τους σε μια δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, χωρίς να έχουν, όμως, τη συνταγή μπροστά τους! Οι τρεις κριτές δοκίμασαν τις δύο προσπάθειες και θεώρησαν πως, παρόλο που και τα δύο είχαν κάποιες αστοχίες, το πιάτο του Γιώργου ήταν καλύτερο. Έτσι, ο Γιώργος ήταν ο επόμενος παίκτης που επέστρεψε, αλλά οι εκπλήξεις δεν τελείωσαν εδώ…

Ο Ηλίας προσπάθησε να προκαλέσει τους παίκτες του εξώστη να κατέβουν από μόνοι τους, ρωτώντας ποιος θέλει να τον ανταγωνιστεί, παρά να επιλέξει ο ίδιος. Τότε, ο Δημήτρης απάντησε και δήλωσε πως είναι έτοιμος να κατέβει να μαγειρέψει μαζί του. Αυτό, φυσικά, εκνεύρισε τη Μαρία, καθώς ο Δημήτρης ρίσκαρε την ποδιά του και ήταν άγνωστο το αν θα καταφέρει να διώξει τον Ηλία ή όχι.

Το αποτέλεσμα, όμως, δικαίωσε τον Δημήτρη, ο οποίος δεν έχασε τη θέση του, ενώ ο Ηλίας δεν κατάφερε να μπει ξανά στο σπίτι του MasterChef.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.