ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πιθανό να προχωρήσει σε πώληση παίκτη ο Αλαφούζος

Η πώληση τουλάχιστον ενός ποδοσφαιριστή είναι πολύ πιθανή στον Παναθηναϊκό μετά και τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται.

Πιθανό να προχωρήσει σε πώληση παίκτη ο Αλαφούζος

Η πώληση τουλάχιστον ενός ποδοσφαιριστή είναι πολύ πιθανή στον Παναθηναϊκό μετά και τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται.

Θυμίζουμε ότι προ κορωνοϊού, το “τριφύλλι” είχε ως στόχο να αυξήσει το μπάτζετ του. Το μαρτυρούν αυτό και οι κινήσεις που έγιναν με Αγιούμπ και Καρλίτος. Δυο παίκτες οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές περίπου 450.000 ευρώ. Οι εξελίξεις, όμως, με την πανδημία και η ζημιά που έχει υποστεί το κλαμπ με την απώλεια εσόδων, δημιουργεί νέα δεδομένα για όλες τις ομάδες οι οποίες θα ρίξουν το μπάτζετ τους.

Ο Παναθηναϊκός αυτό που μπορεί να κάνει είναι να μην το ανεβάσει και να πάει στα ίδια επίπεδα.

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα
Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα 5.000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε πλαίσιο αυτό και για να μειωθεί η χασούρα είναι εξαιρετικά πιθανή η πώληση ενός τουλάχιστον ποδοσφαιριστή. Ο Γιάννης Αλαφούζος θα συζητήσει κάτι τέτοιο με τον Τσάβι Ρόκα, όταν ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής επιστρέψει στη χώρα μας και βάλει μπρος τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Ο επικρατέστερος, φυσικά, είναι ο Μακέντα, που έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων, ενώ τον Φεβρουάριο είχε πρόταση από τη Λουντογκόρετς, ενώ στο… κάδρο πάντα βρίσκεται και ο Χατζηγιοβάνης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.