ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: “Η ζημιά από το ΟΑΚΑ και οι πιθανότητες για Λεωφόρο”

Ο Διονύσης Δεσύλλας μετέφερε τα οικονομικά δεδομένα για τη συνέχεια και τις πιθανότητες για ΟΑΚΑ ή Λεωφόρο.

Δεσύλλας:

Ο Διονύσης Δεσύλλας μετέφερε τα οικονομικά δεδομένα για τη συνέχεια και τις πιθανότητες για ΟΑΚΑ ή Λεωφόρο.

Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό ενόψει της νέας χρονιάς είναι η απόφαση για την έδρα. Ο ρεπόρτερ της ομάδας, Διονύσης Δεσύλλας, ανέφερε όλα τα δεδομένα στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τις πιθανότητες για αλλαγή έδρας και επιστροφή στο “Απόστολος Νικολαϊδης”.

«Το ενοίκιο που δίνει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ είναι λιγότερο από 300 χιλιάδες ευρώ. Το κόστος είχε αυξηθεί από την συντήρηση του χλοοτάπητα, που έκανε από κοινού με την ΑΕΚ, μαζί με τα λοιπά λειτουργικά κόστη. Ρεύματα, τουρνικέ και άλλα», είπε αρχικά στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 o Διονύσης Δεσύλλας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.915 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τον «πράσινο» ρεπόρτερ να συμπληρώνει: «Από την μετακόμιση πέρυσι στο ΟΑΚΑ είχε μια ζημιά, απώλεια εσόδων δηλαδή, πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ, κυρίως από τις σουίτες που νοίκιαζε και τις έχασε. Μαζί και από την μπουτίκ που είχε στην Τσόχα και έκλεισε. Παραμένει ανοιχτό πάντως, το θέμα για επιστροφή. Θα γίνουν νέες συζητήσεις. Προ κορωνοϊού υπήρχε κοινή επιθυμία ΠΑΕ – Ερασιτέχνη για κάτι τέτοιο. Τώρα, τα πάντα είναι ανοικτά, με τις πιθανότητες επιστροφής, πάντως, να είναι σημαντικές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.