ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

EKTAKTO: Πληροφορίες για πολλά κρούσματα σε κλινική στο Περιστέρι !

Συναγερμός σήμανε στην ιδιωτική κλινική Ταξιάρχαι στο Περιστέρι καθώς η ιχνηλάτιση ασθενούς θετικού στον κορονοϊό «αποκάλυψε» πολλά ακόμα κρούσματα. Στο σημείο σπεύδουν οι κ.κ. Χαρδαλιάς και Τσιόδρας.

EKTAKTO: Πληροφορίες για πολλά κρούσματα σε κλινική στο Περιστέρι !

Συναγερμός έχει σημάνει σε ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι καθώς έχουν καταγραφεί πολλά κρούσματα, σύμφωνα με πληροφορίες σχεδόν 30, σε προσωπικό και ασθενείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το skai.gr, στην κλινική μεταβαίνουν ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Τα αποτελέσματα μετά την διαδικασία της ιχνηλάτησης ώστε να βρεθούν άμεσα τα άτομα τα οποία είχαν έρθει σε επαφή μαζί του έδειξαν ότι δεκάδες ασθενείς και μέλη του υγειονομικού προσωπικού βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

3 χρόνια μετά, το παραδέχτηκαν: Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια για την πανδημία του κορωνοϊού
3 χρόνια μετά, το παραδέχτηκαν: Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια για την πανδημία του κορωνοϊού 5.400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο πρώτος ασθενής που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό επισκεπτόταν συχνά την κλινική προκειμένου να υποβληθεί σε αιμοκάθαρση.

Κατά την τελευταία του επίσκεψη διαπιστώθηκε πως είχε πυρετό με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί σε θάλαμο του νοσοκομείου.

Το περιβάλλον του ανησύχησε και αποφασίστηκε η μεταφορά σε νοσοκομείο αναφοράς όπου εντοπίστηκε θετικός. Άμεσα ενημερώθηκε η κλινική προκειμένου να αναζητηθούν ασθενείς και υγειονομικό προσωπικό.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ επισκέφθηκε την κλινική το πρωί της Τετάρτης και έλαβε δείγματα για τεστ.

Πηγή: sputninews.gr

loading...
ΣΧΟΛΙΑ