ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

EKTAKTO: Πληροφορίες για πολλά κρούσματα σε κλινική στο Περιστέρι !

Συναγερμός σήμανε στην ιδιωτική κλινική Ταξιάρχαι στο Περιστέρι καθώς η ιχνηλάτιση ασθενούς θετικού στον κορονοϊό «αποκάλυψε» πολλά ακόμα κρούσματα. Στο σημείο σπεύδουν οι κ.κ. Χαρδαλιάς και Τσιόδρας.

EKTAKTO: Πληροφορίες για πολλά κρούσματα σε κλινική στο Περιστέρι !

Συναγερμός έχει σημάνει σε ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι καθώς έχουν καταγραφεί πολλά κρούσματα, σύμφωνα με πληροφορίες σχεδόν 30, σε προσωπικό και ασθενείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το skai.gr, στην κλινική μεταβαίνουν ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Τα αποτελέσματα μετά την διαδικασία της ιχνηλάτησης ώστε να βρεθούν άμεσα τα άτομα τα οποία είχαν έρθει σε επαφή μαζί του έδειξαν ότι δεκάδες ασθενείς και μέλη του υγειονομικού προσωπικού βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.355 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο πρώτος ασθενής που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό επισκεπτόταν συχνά την κλινική προκειμένου να υποβληθεί σε αιμοκάθαρση.

Κατά την τελευταία του επίσκεψη διαπιστώθηκε πως είχε πυρετό με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί σε θάλαμο του νοσοκομείου.

Το περιβάλλον του ανησύχησε και αποφασίστηκε η μεταφορά σε νοσοκομείο αναφοράς όπου εντοπίστηκε θετικός. Άμεσα ενημερώθηκε η κλινική προκειμένου να αναζητηθούν ασθενείς και υγειονομικό προσωπικό.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ επισκέφθηκε την κλινική το πρωί της Τετάρτης και έλαβε δείγματα για τεστ.

Πηγή: sputninews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.