ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Όταν το σήκωσε με γκολάρα του «Σέμπα» (Vid, Pics)

Σαν σήμερα το 2010, ο Παναθηναϊκός κατακτούσε το Κύπελλο Ελλάδος απέναντι στον Άρη, με γκολ του Σεμπάστιαν Λέτο.

Όταν το σήκωσε με γκολάρα του «Σέμπα»  (Vid, Pics)

Ο Παναθηναϊκός στις 24/4/2010 κατακτούσε το 17ο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του, νικώντας τον Άρη στο ΟΑΚΑ με 1-0. Πρωτεργάτης αυτής της μεγάλης νίκης ήταν ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

ÍÉÍÇÓ ËÅÔÏ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÑÇÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2009-2010 ÔÅËÉÊÏÓ) NINIS LETO PANATHINAIKOS - ARIS (CUP 2009-2010 FINAL)

Ο Αργεντινός σημείωσε το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση στο 63ο λεπτό με ένα εκπληκτικό διαγώνιο σουτ από μακρινή απόσταση. Οι «πράσινοι» είχαν κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ, αλλά τελικά το αποτέλεσμα έμεινε στο 1-0 και το  «τριφύλλι» έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου.

Σύμμαχος της ομάδας και σε αυτή την αναμέτρηση ήταν ο κόσμος του Παναθηναϊκού, που κατέκλυσε το γήπεδο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.688 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Καντέ, Κατσουράνης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Νίνης (65′ Μαρίνος), Σαλπιγγίδης (62′ Καραγκούνης), Λέτο (79′ Χριστοδουλόπουλος), Σισέ.

ΆΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο, Βανγκέλι, Ρονάλντο Γκιάρο, Νασούτι, Πρίττας, Ναφτί (74′ Φερνάντες), Κάλβο (83′ Αντού), Μεριέμ (66′ Χαβίτο) Κόκε, Κάμπορα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.