ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έφοδος Τσιόδρα στην κλινική «Ταξιάρχαι» (vid)

Στην κλινική, στην οποία είχαμε τρεις θανάτους από κορωνοϊό, πηγαίνουν τουλάχιστον 50 ασθενείς για αιμοκάθαρση - Καταγγελίες ασθενών ότι δεν τηρούνται τα μέτρα.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έφοδος Τσιόδρα στην κλινική «Ταξιάρχαι» (vid)

Σε εκκένωση της κλινικής «Ταξιάρχαι» προχωρούν οι αρχές μετά τα 28 κρούσματα κορωνοϊού και τον θάνατο τριών ασθενών. Στην κλινική έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Σωτήρης Τσιόδρας προκειμένου να ενημερωθεί με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής έχουν μεταφερθεί με ασθενοφόρα από την κλινική σε άλλα νοσοκομεία τουλάχιστον έξι ασθενείς.

Την ίδια ώρα σοβαρές είναι οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την έλλειψη μέτρων ασφαλείας όσον αφορά την κλινική στο Περιστέρι.

Δείτε τι λέει στο protothema.gr o Παναγιώτης Λιάφας – Συνταξιούχος

Όπως αναφέρει στο protothema.gr άλλος ασθενής, την Πέμπτη πήγε στην κλινική για τρίπλεξ χωρίς να έχει λάβει μέτρα προστασίας καθώς κανένας από την κλινική δεν τον ενημέρωσε για την κατάσταση. Πριν από λίγη ώρα μάλιστα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν από την κλινική κι άλλα κρούσματα προκειμένου να διακομιστούν στα νοσοκομεία αναφοράς. Την ίδια ώρα σοβαρά ερωτήματα εγείρει το γεγονός ότι η κλινική πραγματοποιεί ακόμα και τώρα αιμοκαθάρσεις στον πρώτο όροφο του κτηρίου όπου λειτουργεί η σχετική μονάδα. Στην κλινική κατά πληροφορίες κάνουν αιμοκαθάρσεις 50 ασθενείς οι οποίοι ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου και υπάρχει το ενδεχόμενο να νοσήσουν με τον ιό.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 60.559 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν ένας ασθενής επισκέφθηκε την κλινική την τη Μεγάλη Τρίτη, τη Μεγάλη Πέμπτη και το Μεγάλο Σάββατο προκειμένου να προχωρήσει σε αιμοκάθαρση. Ωστόσο το Μεγάλο Σάββατο, ο ασθενής παρουσίασε πυρετό και κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί στο «Θριάσιο» νοσοκομείο κι από εκεί στο ΝΙΜΤΣ όπου και τελικά κατέληξε χθες έχοντας προσβληθεί από τον Covid-19.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κλινική γίνονταν έλεγχοι κατά την είσοδο των ασθενών και του προσωπικού προκειμένου να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κάποιοι όμως καταγγέλλουν επώνυμα πως δεν υπήρξε ενημέρωση για τα κρούσματα στην κλινική.

Πηγή: Protothema.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...