ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανουάρ: «Νιώθω πολύ καλά στον Παναθηναϊκό, χαρούμενος για την επιλογή μου»

Ο Ανουάρ σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό.

Ανουάρ: «Νιώθω πολύ καλά στον Παναθηναϊκό, χαρούμενος για την επιλογή μου»

O Ανουάρ ανέφερε χαρακτηριστικά για:

Για την Ισπανία: «Yπάρχουν πολλοί θάνατοι και πολλοί άνθρωποι έχουν επηρεαστεί πολύ σοβαρά από αυτό, αρρωσταίνουν, χάνουν δουλειές ή αυτές κλείνουν, οπότε υπάρχει καταστροφή για πολλούς».

Για την κατάσταση στην Ελλάδα «Είναι λιγότερο σοβαρή. Στην Ισπανία υπάρχουν 200.000 λοιμώξεις και εδώ 3.000. Μπορείς να βγεις για μια μικρή βόλτα. Γυμνάζομαι, αλλά πάντα με προσοχή».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.365 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οσον αφορά το μέλλον του και την επιλογή του Παναθηναϊκού ο Ανουάρ υπογράμμισε: «Θέλω να κερδίσω μία θέση στη Βαγιαδολίδ και να δείξω τις ικανότητές μου γιατί νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Στον Παναθηναϊκό πάντως είμαι χαρούμενος και ήταν μια καλή επιλογή, το σημαντικό είναι να νιώθω άνετα και αυτό συμβαίνει στον Παναθηναϊκό.

Τα πηγαίνω πολύ καλά εδώ, με έχει βοηθήσει να συνεχίσω να ωριμάζω ως παίκτης, να αποκτήσω εμπειρίες. Οι συμπαίκτες μου, οι άνθρωποι του κλαμπ και οι οπαδοί έκαναν τα πάντα πολύ εύκολα για μένα από την πρώτη μέρα, οπότε χαίρομαι που ήρθα στον Παναθηναϊκό».

«Είναι κάτι λυπηρό γιατί ο κόσμος είναι αυτός που δίνει ζωή στο άθλημα και χωρίς αυτόν δεν έχει νόημα. Ο κόσμος μεταδίδει το πάθος και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Στο τέλος ευχήθηκε στους φίλους της Βαγιαδολίδ «αυτοί και οι οικογένειές τους είναι καλά και ελπίζω  σύντομα να γιορτάσουν ξανά επιτυχίες» και πρόσθεσε για τους φίλους και συγγενείς του στη Θέουτα: «θα τους έλεγα μπράβο, επειδή οι περισσότεροι σέβονται αυτούς τους κανόνες διαμονής και μένουν στο σπίτι. Είναι πηγή υπερηφάνειας επειδή συνεχίζουν να παραμένουν δυνατοί και ενωμένοι. Σίγουρα θα ξεφύγουμε απ’ αυτό και θα είμαστε ξανά χαρούμενοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.