ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Φεύγουν Παππάς, Βουγιούκας και Αθηναίου από τον ΠΑΟ» (Pic)

Δημοσίευμα στο twitter αναφέρει πως οι τρεις Έλληνες παίκτες αποχωρούν από τον Παναθηναϊκό.

«Φεύγουν Παππάς, Βουγιούκας και Αθηναίου από τον ΠΑΟ» (Pic)

Φευγάτοι από τον Παναθηναϊκό είναι οι Νίκος Παππάς, Γιάννης Αθηναίου και Ίαν Βουγιούκας, σύμφωνα με δημοσίευμα στο twitter.

Ο Λούκα Ντ’ Αλεσάντρο, Ιταλός δημοσιογράφος με μήνυμα του ανέφερε πως οι τρεις παίκτες θα αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό, ενώ τονίζει πως στο «τριφύλλι» εστιάζουν στις περιπτώσεις των Ζακ Όγκαστ και Ναζρ Μήτρου-Λονγκ, ενόψει και της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Μαθαίνω ότι οι Νίκος Παππάς, Ίαν Βουγιούκας και Γιάννης Αθηναίου θα αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό και πως το φορμάτ Ελλήνων – ξένων στο πρωτάθλημα θα αλλάξει από 6-6 σε 7-5 (Έλληνες – ξένοι). Ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί άλλους τρεις ξένους. Ο Παναθηναϊκός εξετάζει τους Όγκαστ και Μήτρου – Λονγκ».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.833 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.