ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΠΑΕ Παναθηναϊκός για Πούγγουρα: «Έκανε αγωνιστικό άλμα – Έβαλε βάσεις για μια λαμπρή καριέρα» (Pics)

Τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Αχιλλέα Πούγγουρα αποθέωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα social media.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός για Πούγγουρα: «Έκανε αγωνιστικό άλμα - Έβαλε βάσεις για μια λαμπρή καριέρα» (Pics)

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας ήταν μια από τις πλέον ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν για τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας αμυντικός μαζί με τον Μπαρτ Σένκεφενλτ δημιούργησαν ένα πολύ καλό δίδυμο στην «πράσινη» άμυνα, βελτιώνοντας όχι μόνο την ομάδα στον τομέα αυτό, αλλά και τις δικές του προσωπικές επιδόσεις.

Η «πράσινη» ΠΑΕ, με ανάρτησή της στα social media, εξήρε τα αμυντικά χαρακτηριστικά του Μακεδόνα ποδοσφαιριστή και με μήνυμα της έδωσε σύνθημα για μια λαμπρή ποδοσφαιρική καριέρα του Αχιλλέα Πούγγουρα στον Παναθηναϊκό.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.191 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ για τον Έλληνα αμυντικό:

«Έκανε αγωνιστικό άλμα, πήρε τη φανέλα βασικού και έβαλε γερές βάσεις για μια λαμπρή καριέρα. Για τον Αχιλλέα Πούγγουρα αυτή η σεζόν ήταν δική του»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.