ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πασκουάλ: «Ανεκτίμητο από που έζησα στον Παναθηναϊκό» (Pic)

Στις αξέχαστες στιγμές που έζησε με τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Πασκουάλ: «Ανεκτίμητο από που έζησα στον Παναθηναϊκό» (Pic)

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε σε μέσο της Καταλονίας, αναφέρθηκε στις στιγμές που έχει να θυμάται από το μπάσκετ ως τώρα στην καριέρα και αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό.

Ο Καταλανός προπονητής που πέρασε από τον Παναθηναϊκό για μια διετία, αναφέρθηκε στον τίτλο του πρωταθλήματος που κέρδισε με το «τριφύλλι» μέσα στο ΣΕΦ και όσα ακολούθησαν με τους οπαδούς της ομάδας να ακολουθούν το πούλμαν και να τους αποθεώνουν στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε για τον Παναθηναϊκό:

«Υπάρχει μια μέρα που κάποιος πρέπει να ακολουθήσει ένα άλλο μονοπάτι και τότε ήταν που εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός… Παίξαμε στην έδρα μας και στην προηγούμενη προπόνηση ρώτησα τον γενικό διευθυντή αν θα είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με το νόμο, ένας οπαδός του Ολυμπιακού δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο του Παναθηναϊκού και ένας από τον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο του Ολυμπιακού.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.614 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον πέμπτο τελικό, στο τέλος του παιχνιδιού γυρίσαμε πίσω μετά από ώρες επειδή δεν μπορούσαμε να φύγουμε από το γήπεδο (Σ.Ε.Φ.). Το πούλμαν συνοδεύτηκε από περίπου 1.000 μοτοσικλέτες. Κατά την άφιξή μας στο ΟΑΚΑ, δεν μπορούσαμε να μπούμε επειδή περίμεναν περίπου 20.000 άτομα. Είναι ανεκτίμητο για τους ανθρώπους στο άθλημά μας κάτι τέτοιο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.