ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρώτος στην Ελλάδα ο ΠΑΟ στην άρση βαρών και 1586ος τίτλος!

Σπουδαία επιτυχία για το τμήμα της άρσης βαρών του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στη γενική βαθμολογία για το 2019.

Πρώτος στην Ελλάδα ο ΠΑΟ στην άρση βαρών και 1586ος τίτλος!

Σπουδαία επιτυχία για το τμήμα της άρσης βαρών του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στη γενική βαθμολογία για το 2019.

Η αρμόδια ομοσπονδία του αθλήματος γνωστοποίησε τις βαθμολογίες του έτους και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην πρώτη θέση με 4180 βαθμούς. Ακολουθεί ο Κρόνος Σερρών με 4131 βαθμούς και τρίτος είναι ο Σπάρτακος Ιωαννίνων με 3585 βαθμούς, ενώ στην 10η θέση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ με 1532 βαθμούς.

Ήταν συνολικά ο 1586ος τίτλος του Παναθηναϊκού και ο πρώτος που κατακτά στη γενική βαθμολογία της άρσης βαρών.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ότι αφορά τα σημαντικότερα νούμερα της βαθμολόγησης του «τριφυλλιού» είναι τα εξής: 256β. Άνδρες, 377 Νέοι άνδρες, 390 Έφηβοι, 286 Παίδες, 84 Γυναίκες, 138 Νέες γυναίκες, 158,1 β. Παίδες-Κορασίδες, 360β. διακρίσεις με εθνικές ομάδες, 588 συμμετοχές με εθνικές ομάδες και 1092 β. επίτευξη πανελληνίων ρεκόρ.

Αναμφίβολα πρόκειται για σημαντικό επίτευγμα και τεράστια ήταν η συμβολή του προπονητή Κώστα Σαλπιγγίδη και της τιμ μάνατζερ Κυριακής Γαλάνης στον δρόμο για την πρωτιά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.