ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η μαρτυρία Αλαφούζου για τις διαιτησίες «έκαψε» Μαρινάκη και Ολυμπιακό!

Η αρχική κατάθεση Αλαφούζου για τις «στημένες διαιτησίες» όπως αξιολογήθηκαν, λήφθηκε υπόψη από την ερευνήτρια κ. Σπανού και αποτελεί βασικό λόγο για την ποινή υποβιβασμού που προτάθηκε για τον Ολυμπιακό. Άγγλος πρώην αρχιδιαιτητής: «Οι διαιτητές αυτοί πρέπει να ήταν πληρωμένοι».

Η μαρτυρία Αλαφούζου για τις διαιτησίες «έκαψε» Μαρινάκη και Ολυμπιακό!

Ιδιαίτερη μνεία (και) στην κατάθεση του Γιάννη Αλαφούζου στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη, στις 24/2/2015, κάνει η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας Παναγιώτα Σπανού στην εισήγηση της για υποβιβασμό Ολυμπιακού και Ατρόμητου, στην υπόθεση της «Συμμορίας».

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.