ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Η εισήγηση για υποβιβασμό εκθέτει την «συμμορία» και τα παπαγαλάκια της!

O Tάσος Νικολογιάννης γράφει για την εισήγηση της Σπανού, που είναι νίκη του ποδοσφαίρου και για τους υπαλλήλους και τα παπαγαλάκια της «συμμορίας» που ζουν ανάμεσά μας και πλέον δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από τον μανδύα του αντικειμενικού.

Η εισήγηση για υποβιβασμό εκθέτει την «συμμορία» και τα παπαγαλάκια της!

Πρόταση για υποβιβασμό του Ολυμπιακού και εφόρου ζωής απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για τον Μαρινάκη και αντίστοιχα για Ατρόμητο και Σπανό εισηγήθηκε το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ στο δικαστικό τμήμα της ίδιας επιτροπής, ενώ έχει κάνει εισήγηση για απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για άλλα 13 άτομα, που εμπλέκονται στην υπόθεση σύσταση συμμορίας και αλλοίωσης αποτελεσμάτων για στοιχηματικούς λόγους.

Με λίγα λόγια ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης θα πρέπει να πάνε στο δικαστήριο και να αποδείξουν, ότι η εισήγηση του μέλους της επιτροπής δεοντολογίας Παναγιώτας Σπανού δεν ισχύει. Αν από χθες ακούει και… διαβάζει κανείς τα παπαγαλάκια της «συμμορίας» σε λίγο θα πιστέψουμε, ότι θα πρέπει να είναι κατηγορούμενη η Σπανού, που…τόλμησε να κάνει αυτή την εισήγηση. Από τα ίδια παπαγαλάκια ακούγαμε την ημέρα, που έγινε γνωστή η ιστορία του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, ότι θα υποβιβαστούν και οι δύο.

Τότε μέτραγε η εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, τώρα η Σπανού δεν ξέρει… τι της γίνεται και κάνει πόλεμο στον Ολυμπιακό. Το τι έγινε στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Ατρόμητος και αν άλλαξε η ενδεκάδα την τελευταία στιγμή, το ξέρουν καλά, πολύ καλά στον Ατρόμητο και ο ίδιος ο Σα Πίντο. Ο Φύσσας δεν ξύπνησε ένα πρωί και είπε ότι πάω να πω ότι ο Σα Πίντο δέχθηκε πίεση να αλλάξει την ενδεκάδα και να αφήσει έξω βασικούς παίκτες. Στο ποδόσφαιρό μας, δυστυχώς, οι αποδείξεις είναι δύσκολες διότι υπάρχει τρομοκρατία. Ενδείξεις υπάρχουν.

Τον… ξεμυάλισε η Μακάμπι, τον ξελάσπωσε ο Μήτογλου και τον απογείωσε ο κόσμος του
Τον… ξεμυάλισε η Μακάμπι, τον ξελάσπωσε ο Μήτογλου και τον απογείωσε ο κόσμος του 4.662 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εδώ κάποιοι θέλουν να ξεχάσουμε και αυτά που βλέπαμε, όταν στο παιχνίδι Αστέρας-Ολυμπιακός ο Σπάθας είχε κάνει όργια διαιτησίας υπέρ του Ολυμπιακού απέβαλε με ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη τον Μάσα και έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να κερδίσει η ομάδα του Πειραιά, που ήταν ανίκανη να το κάνει με 100-0 και έμεινε στο 0-0. Τα παπαγαλάκια που ζουν… ανάμεσά μας μπορεί αυτά να τα λένε στον καθρέπτη τους, που θα σπάσει διότι δεν θα αντέξει τόσο ψέμα σε εμάς που κάθε μέρα ξέρουμε τι συμβαίνει να μην τα λένε. Η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει.

Για 20 χρόνια ο Ολυμπιακός «έκλεβε» τον ιδρώτα παικτών άλλων ομάδων και τον παικτών του Παναθηναϊκού, που εδικαιούτο να πάρει τουλάχιστον τα μισά πρωταθλήματα από αυτά, που πήρε η ομάδα του Πειραιά με τους παίκτες του να βουτάνε και να κάνουν κατασκήνωση στην αντίπαλη περιοχή, αλλά τα μπουμπούκια της διαιτησίας να τα βλέπουν όλα… κόκκινα. Η ουσία είναι, ότι αν ήταν όλα αγγελικά πλασμένα, όπως μας λένε τα παπαγαλάκια και οι παράγοντες του Ολυμπιακού (το ένα και το αυτό είναι) δεν θα είχε έρθει η ΟΥΕΦΑ στην χώρα μας, για να αναλάβει την επιτροπεία. Και φυσικά είδαν όλοι, όταν ήρθε το 50-50 τουλάχιστον για τον Ολυμπιακό πήρε πρωτάθλημα και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

Το πολύ δυσάρεστο είναι, ότι ο Παναθηναϊκός και ο Αλαφούζος, που ξεκίνησαν όλη αυτή την ιστορία(αυτό πρέπει όλοι να το αναγνωρίσουμε), που κάνει σήμερα το γύρο του κόσμου με την «συμμορία», δεν πήραν ούτε ένα τίτλο, η ομάδα δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστική, αλλά αυτή είναι μία πονεμένη ιστορία και τα έχουμε πει πολλές φορές.

Η σημερινή μου αναφορά έχει κάνει για το θράσος να φωνάζουν σήμερα αυτοί, που έχουν πάρει πρωταθλήματα στα χαρτιά, πρωταθλήματα κλέβοντας τον ιδρώτα των παικτών των άλλων ομάδων. Και όχι μόνο να φωνάζουν, αλλά να κουνάνε το δάκτυλο και να πιάνουν στο στόμα τους τον Παναθηναϊκό. Εσείς τον Παναθηναϊκό στο στόμα σας δεν θα το πιάνετε. Πολύ απλά διότι εσείς έχετε μάθει να επικροτείτε την λαμογιά, το κλέψιμο, τους τραμπουκισμούς, ενώ εμείς ένα ανάποδο αράουτ να πάρουμε βγαίνουμε και το λέμε. Αυτή είναι η διαφορά μας και είναι μεγάλη. Όσον αφορά τα παπαγαλάκια να επανέλθω και να πω, ότι αναφέρομαι κυρίως στα …αντικειμενικά παπαγαλάκια.

Που καθημερινά προσπαθούν να τα δουν όλα κόκκινα και να μας βγάλουν τρελούς. Αυτοί είναι και το μεγάλο πρόβλημα, διότι διαμορφώνουν άποψη σε ερτζιανά και εφημερίδες. Με τον μανδύα του αντικειμενικού λένε, ότι… τους λένε και είναι και επισήμως υπάλληλοι τους κάποιοι από αυτούς. Όσο για τις αντικειμενικές εφημερίδες δείτε σήμερα ποιες λειτουργούν σαν γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ποιες έχουν δώσει την πραγματική διάσταση στο θέμα, για να καταλάβετε ποιοι έχουν γίνει κατακόκκινες και το …φωνάζουν σαν αντικειμενικές.

Το «εκεί εκεί στη Β’ Εθνική» είναι το σύνθημα, που θα ακουγόταν στα γήπεδα σήμερα, όπου έπαιζε ο Ολυμπιακός και ο Ατρόμητος, αν δεν είχαμε διακοπή πρωταθλήματος. Και για τους φίλους του Ατρομήτου και τον Σπανό, που πριν δύο χρόνια φώναζαν στους παίκτες και τους παράγοντες του Παναθηναϊκού «στην Γ’Εθνική να πέσετε μπου@@@@@», ήρθε η ώρα να τα δουν μπροστά τους  για τους ίδιους. Διότι ο Παναθηναϊκός είναι κρυστάλλινος  και στο στόμα σας δεν θα τον ξαναπιάσετε.

Φυσικά επειδή είμαστε στην Ελλάδα δεν περιμένω να γίνει τίποτα. Χαίρομαι, όμως που υπάρχουν και κάποια ΜΜΕ, που αναδεικνύουν χρόνια τώρα την σαπίλα του ποδοσφαίρου αναδεικνύουν τους υπεύθυνους και τα παπαγαλάκια τους εκτίθενται, για να τους υπερασπιστούν. Μόνο και μόνο, που έχει φθάσει μέχρι τα δικαστήρια όλη αυτή η ιστορία, που είχαμε την εισήγηση της Σπανού είναι μία νίκη για το ποδόσφαιρο και όσους το θέλουμε να παίζεται στο γήπεδο και όχι στις ενώσεις και στα γραφεία διαιτητών…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.