ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διαζύγιο για Φριντέτ και Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Τζίμερ Φριντέτ, δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό.

Διαζύγιο για Φριντέτ και Παναθηναϊκό

Όλα δείχνουν πως οι δρόμοι του Παναθηναϊκού με τον Φριντέτ θα χωρίσουν το προσεχές καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει με δημοσίευμα της η εφημερίδα «Livesport» οι δύο πλευρές θα κληθούν να λύσουν τη συνεργασία τους, με το «τριφύλλι» να βγαίνει κερδισμένο στον οικονομικό τομέα.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, στον Παναθηναϊκό θα γλιτώσουν περίπου 2,5 εκ. ευρώ, μαζί με την εφορία και άλλες παροχές που περιείχε το συμβόλαιο του Αμερικανού, για την επόμενη σεζόν.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.221 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον Παναθηναϊκό ομολογουμένως δεν είναι ικανοποιημένοι στο ακέραιο από την παρουσία του Αμερικανού σούπερ σταρ, καθώς δεν έπιασε την ανάλογη απόδοση που όλοι περίμεναν, ενώ παράλληλα δεν αξιοποιήθηκε σωστά και από τους προπονητές.

Έτσι όλα δείχνουν πως η παρουσία του Φριντέτ στο «τριφύλλι», θα τελειώσει με τον ερχομό του καλοκαιριού, με τον Αμερικανό να αναζητά άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...