ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός- Τσιόδρας: 16 νέα κρούσματα – 2506 ασθενείς – 47 διασωληνωμένοι – Κανένας νεκρός

Αυτά είναι τα νεότερα στοιχεία για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα σύμφωνα με την σημερινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας από τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Κορωνοϊός- Τσιόδρας: 16 νέα κρούσματα - 2506 ασθενείς - 47 διασωληνωμένοι - Κανένας νεκρός

Στα 16 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στη χώρα μας σύμφωνα με την νεότερη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, για την πορεία της πανδημίας στη χώρα, από τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα.

Την ίδια ώρα, κατά το τελευταίο 24ωρο δεν καταγράφηκε νέος θάνατος στην Ελλάδα, με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται στους 130.  Τα συνολικά κρούσματα στη χώρα ανέρχονται σε 2506.

Διασωληνωμένοι παραμένουν 47 άνθρωποι, με την ενδιάμεση ηλικία του να είναι τα 67 έτη. Το 88% έχει υποκείμενο νόσημα. Παράλληλα, 63 ασθενείς βρίσκονται εκτός ΜΕΘ. Αν παραμείνουν έτσι τα δεδομένα, ο ιός δεν θα αλλάξει μορφή μέσα στο επόμενο διάστημα και πλέον ευελπιστούμε στο μέλλον σε ένα εμβόλιο.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.921 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέχρι σήμερα παγκοσμίως υπάρχουν 2.760.000 καταγεγραμμένα κρούσματα σε παγκόσμιο επίπεδο. Ακόμη, 762.000 ανάρρωσαν.

Πηγή: Skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.