ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η Σουλούκου ενημέρωσε ως όφειλε την ECA για την πρόταση υποβιβασμού του Ολυμπιακού;

Λέγεται Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων, αγγλιστί European Club Association. Είναι το μοναδικό ανεξάρτητο όργανο που εκπροσωπεί άμεσα τους συλλόγους της γηραιάς ηπείρου (αναγνωρισμένο κι από την ΟΥΕΦΑ), ώστε να προστατεύει τα συμφέροντα τους. Για να γίνει αυτό βέβαια, πρέπει να ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις από τους εκπροσώπους της σε κάθε χώρα.

Η Σουλούκου ενημέρωσε ως όφειλε την ECA για την πρόταση υποβιβασμού του Ολυμπιακού;

Τον Σεπτέμβριο του 2019 η Ελλάδα κατάφερε να αποκτήσει σημαντική θεσμική εκπροσώπηση, όταν η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου ορίστηκε μέλος του Δ.Σ. της ομοσπονδίας υπό την ιδιότητα του παρατηρητή για την προώθηση της διαφορετικότητας στο ποδόσφαιρο (Diversity Representative).

Μία σημαντική στιγμή για την νομικό, που τυγχάνει να έχει και θεσμικό ρόλο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, ωστόσο ο ρόλος της είναι να εκπροσωπεί γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...