ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με Γιάννου – Που στοχεύει ο Ρόκα για φορ

Παρά τα σενάρια που έχουν προκύψει, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει θέμα Γιάννου στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με Γιάννου - Που στοχεύει ο Ρόκα για φορ

Παρά τα σενάρια που έχουν προκύψει, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει θέμα Γιάννου στον Παναθηναϊκό.

Οι “πράσινοι” κοιτάζουν στην αγορά για φορ, από τη στιγμή, μάλιστα, που είναι πιθανό να πωληθεί ο Κίκο Μακέντα. Ο Ιταλός επιθετικός έχει προσεγγίσει αρκετά ευρωπαϊκά μάτια τους τελευταίους μήνες, ενώ μην ξεχνάμε ότι τον Φεβρουάριο υπήρξε πρόταση από την Λουντογκόρετς, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε, μετά την άρνηση του “τριφυλλιού”. Είναι, λοιπόν, δεδομένο ότι αναμένονται εξελίξεις με τον Μακέντα το καλοκαίρι. Ο ποδοσφαιριστής μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του και αν πουληθεί, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την αντικατάστασή του με τον Τσάβι Ρόκα να εξετάζει, ήδη, περιπτώσεις.

Παρά τα σενάρια των τελευταίων ημερών, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Απόστολος Γιάννου δεν είναι στο… κάδρο. Ο επιθετικός της ΑΕΚ Λάρνακας δεν είναι το στιλ που θέλουν στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, προέρχεται και από μια χρονιά “φτωχή” με μόλις δυο γκολ. Οι “πράσινοι” κοιτάζουν για κάτι διαφορετικό, αν τελικά φύγει ο Μακέντα και τα βλέμματά τους είναι αλλού στραμμένα…

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.854 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.