ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανουάρ: «Είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟ – Προτεραιότητά μου η Βαγιαδολίδ»

Ξεκάθαρος ως προς τις επιλογές του είναι ο Ανουάρ Τουχαμί.

Ανουάρ: «Είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟ - Προτεραιότητά μου η Βαγιαδολίδ»

Συνέντευξη σε ισπανική ιστοσελίδα παραχώρησε ο Ανουάρ Τουχάμι και ξεκαθάρισε γι’ ακόμα μια φορά πως προτεραιότητα του είναι να γυρίσει στη Βαγιαδολίδ, παρόλο που είναι χαρούμενος που επέλεξε τον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανομαροκινός άσος, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «elnortedecastilla.es», επεσήμανε πως έχει περάσει πάρα πολύ ωραία όλο το διάστημα που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, ενώ εξέφρασε και τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Δώνη και τις προπονητικές του ικανότητες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Από το ξεκίνημα της καραντίνας, έχουμε τη δυνατότητα να βγούμε έξω και στην περίπτωσή μου, μαζί με το πρόγραμμα ασκήσεων που μου στέλνει η ομάδα, πάω για τρέξιμο και περίπατο για περίπου 30 λεπτά. Βλέπω στις ειδήσεις πως είναι η κατάσταση στην Ισπανία και σε κάνει ν να μην θες να βγεις έξω. Γι’ αυτό και δεν βγαίνω πολύ».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 96.989 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Παναθηναϊκό: «Ήρθα με αμφιβολίες, αλλά μου πήρε λίγο χρόνο να επιβεβαιώσω ότι ήταν μια εξαιρετική επιλογή. Δεν βρήκα μόνο καλούς ανθρώπους, αλλά μια καλή ομάδα και έναν προπονητή που μου έδωσε αυτοπεποίθηση από την πρώτη μέρα. Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής είναι Ισπανός (Τσάβι Ρόκα) και έκανε τα πράγματα πιο εύκολα για μένα στην προσαρμογή μου».

Για το πως ζουν το ποδόσφαιρο οι Έλληνες: «Μοιραζόμαστε το στάδιο με την ΑΕΚ και εδώ, αντίθετα με την Ισπανία, ο θόρυβος στο γήπεδο μπορεί να είναι εκκωφαντικός. Θα μπορούσαμε να τους νικήσουμε επειδή είναι τρίτοι, αλλά χάσαμε».

Για την Superleague και αν υπάρχει προοπτική να συνεχιστεί το πρωτάθλημα: «Η ομοσπονδία εκτιμά τι είναι καλύτερο και πότε θα εξαφανιστεί ο κίνδυνος. Συνεχίζουμε να προπονούμαστε μόνοι μας και πιστεύω ότι πριν από τον αθλητισμό, μετράνε οι ανθρώπινες ζωές».

Για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό και αν θέλει να επιστρέψει στη Βαγιαδολίδ: «Αν έπρεπε να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό θα ήμουν χαρούμενος, αλλά θα ήθελα να πετύχω με τη φανέλα της Βαγιαδολίδ. Αυτός είναι ο στόχος μου και νομίζω ότι είμαι ικανός, αν καi θα πρέπει να μείνω προσγειωμένος, καθώς στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν σε ένα βράδυ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...