ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Δεύτερη ευκαιρία σε Κολοβό

Κανένα ζήτημα αποχώρησης του Δημήτρη Κολοβού δεν τίθεται από τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Δεύτερη ευκαιρία σε Κολοβό

Ο Δημήτρης Κολοβός που κλείνει σήμερα τα 27 του χρόνια θα παραμείνει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Livesport», ο Τσάβι Ρόκα είχε επικοινωνία με τον παίκτη και τον ατζέντη του διαβεβαιώνοντας πως υπάρχει εμπιστοσύνη για τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή και υπολογίζεται από τον Γιώργο Δώνη για να συνεχίσει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Στον Παναθηναϊκό πιστεύουν πως θα πρέπει να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στον Έλληνα διεθνή επιθετικό και μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα στην ομάδα, παρόλο που την πρώτη του σεζόν, δεν κινήθηκε στα μέτρα που του αναλογούσαν.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.748 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Κολοβός κατάφερε τη φετινή σεζόν να καταγράψει 15 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.