ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας 3-0 και πρόκριση στον τελικό του Γούεμπλεϊ (Vid)

Σαν σήμερα στις 28 Απριλίου του 1971, ο Παναθηναϊκός κέρδιζε με 3-0 τον Ερυθρό Αστέρα και έπαιρνε την πρόκριση για τον τελικό στο Γουέμπλεϊ.

Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας 3-0 και πρόκριση στον τελικό του Γούεμπλεϊ (Vid)

Ο Παναθηναϊκός στην πρώτη αναμέτρηση είχε ηττηθεί με 4-1 στο Βελιγράδι και το έργο των ποδοσφαιριστών του Φέρεντς Πούσκας ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολο στη ρεβάνς.

Οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με τον Αντωνιάδη μόλις στο δεύτερο λεπτό του αγώνα. Το 2-0 έγινε από τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 55ο λεπτό του αγώνα. Στο σημείο εκείνο ο Παναθηναϊκός ήθελε μόλις ένα γκολ για να πετύχει το θαύμα.

Το γκολ ήρθε στο 63ο λεπτό του αγώνα από τον Αριστείδη Καμάρα και ήταν αυτό που έδωσε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Γουέμπλεϊ.

Παναθηναϊκός (Πούσκας): Κωνσταντίνου, Τομαράς, Σούρπης, Καμάρας, Βλάχος, Καψής, Δομάζος, Φυλακούρης, Χατζηανδρέου (90′), Γραμμός, Αντωνιάδης, Καλλιγέρης, Αθανασόπουλος (54′).

Ερυθρός Αστέρας (Μίλιανιτς): Ντουίκοβιτς, Τζόριτς, Παύλοβιτς, Μπογκίσεβιτς, Κλενκόφσκι, Νόφκοβιτς, Κάρασι, Ατσίμοβιτς, Γιάνκοβιτς, Οστοϊτς, Φιλίποβιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.