ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ταξιάρχαι: Πέμπτος νεκρός από την κλινική – 138 τα θύματα του κορονοϊού

Κατέληξε κι ένας υπερήλικας στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Ταξιάρχαι: Πέμπτος νεκρός από την κλινική - 138 τα θύματα του κορονοϊού

Αλλος ένας ασθενής που είχε νοσηλευθεί στην ιδιωτική κλινική Ταξιάρχαι στο Περιστέρι, έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊό. Πρόκειται για έναν 84χρονο, που τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο ΝΙΜΤΣ. Εξάλλου, ένας ακόμα υπερήλικας που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο του Ρίου κατέληξε αργά το βράδυ της Δευτέρας (27/4). Ο 90χρονος άνδρας, που είχε υποκείμενα νοσήματα, υπέκυψε στον κορονοϊό λίγες μέρες αφού ο 52χρονος γιος του είχε συγκινήσει το πανελλήνιο, όταν εν μέσω χειροκροτημάτων βγήκε από την Εντατική του νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» που νοσηλευόταν διασωληνωμένος καθώς είχε κι εκείνος προσβληθεί από τον ιό.

Στη χώρα μας, το τελευταίο 24ωρο διαγνώστηκαν 17 νέα κρούσματα και ο συνολικός αριθμός ανέρχεται σε 2.534, σύμφωνα με την ενημέρωση από τον λοιμωξιολόγο του ΕΟΔΥ, Σωτήρη Τσιόδρα. Διασωληνωμένοι παραμένουν 43 ασθενείς και 65 πήραν εξιτήριο.

Πλέον, με τα δύο αυτά θύματα, ο αριθμός των νεκρών από τον κορονοϊό στην Ελλάδα, έχει ανέλθει στους 138

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.