ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Φιξάρει την επιστροφή των 4 ξένων και του Ρόκα ο Παναθηναϊκός»

Σε επαφή με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο εξωτερικό αλλά και με τον Τσάβι Ρόκα όσον αφορά την επιστροφή τους είναι στον Παναθηναϊκό.

Δεσύλλας: «Φιξάρει την επιστροφή των 4 ξένων και του Ρόκα ο Παναθηναϊκός»

Νέα επικοινωνία με τους 4 ξένους (Σένκεφελντ, Νούνες, Μπεκ και Νάγκι) που αποφάσισαν να βρεθούν στις πατρίδες τους με την εμφάνιση του κορωνοϊού είχε ο Παναθηναϊκός.

Όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας, οι «πράσινοι» ήρθαν σε επαφή με τους συγκεκριμένους παίκτες για την επιστροφή τους στην Αθήνα, κάτι που δείχνει πως βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την επιστροφή στις προπονήσεις και την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» βρίσκονται κοντά στους ποδοσφαιριστές και σκοπεύουν να τους βοηθήσουν για να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Σήμερα ή αύριο το αργότεροι στον Παναθηναϊκό θα έχουν φιξάρει τις συγκεκριμένες αφίξεις.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.742 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα, υπήρξε νέα επικοινωνία και με τον Τσάβι Ρόκα, επειδή είναι στην Ισπανία και είναι πιο δύσκολη η απευθείας επιστροφή από την Βαρκελώνη στην Ελλάδα.

Το θετικό είναι πως ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής δεν υπάρχει πρόβλημα να αργήσει για την επιστροφή του, αλλά ο ίδιος θέλει να γυρίσει στο πρώτο δεκαήμερο Μαΐου και προσπαθούν να βρουν την καλύτερη λύση σε συνεννόηση με τη διοίκηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.