ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΠΣΑΠ: «Να ανακαλέσει η ΕΠΟ την απόφασή της»

Ανακοίνωση του ΠΣΑΠ, με την οποία καλεί την ΕΠΟ να ανακαλέσει στην απόφασή της για αναστολή των προσφυγών.

ΠΣΑΠ: «Να ανακαλέσει η ΕΠΟ την απόφασή της»

Ανακοίνωση του ΠΣΑΠ, με την οποία καλεί την ΕΠΟ να ανακαλέσει στην απόφασή της για αναστολή των προσφυγών.

Η ανακοίνωση

Η συντριπτική πλειοψηφία των Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών έχει οδηγηθεί σε οικονομική και επαγγελματική εξαθλίωση: Πάνω από εκατό αθλητές που αγωνίζονται στην κατηγορία Super League 1 και πάνω από  350 στην κατηγορία Super League 2 και Football League, υφίστανται συστηματικά κατάφωρη παραβίαση των όρων των συμβολαίων τους, καθώς δεν τους έχουν καταβληθεί από τις Π.Α.Ε. δεδουλευμένες  αποδοχές τους από το έτος 2019 έως σήμερα.

Ο ΠΣΑΠ, υπεύθυνα και ομόφωνα, προέβη σε μια σειρά από ενέργειες με στόχο την περιφρούρηση της νομιμότητας, την επαναλειτουργία της αθλητικής δικαιοσύνης και τη διαφύλαξη των θεμελιωδών εργασιακών δικαιωμάτων των μελών μας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δυστυχώς, η Ε.Π.Ο. επέλεξε να κωφεύσει στα δίκαια αιτήματά μας, απαξιώνοντας τις νόμιμες και εμπεριστατωμένες θέσεις και προτάσεις μας, στάση που αναμφισβήτητα δεν συνάδει με τον θεσμικό της ρόλο.

Η αναλγησία που επέδειξε η Ομοσπονδία στο κρίσιμο ζήτημα της επαγγελματικής επιβίωσης των μελών μας και η μονομερής προστασία των οικονομικών συμφερόντων των Π.Α.Ε. έχει προκαλέσει τεράστια δυσαρέσκεια στο σύνολο των Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών.

Ενόψει, λοιπόν, της αυριανής συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., καλούμε, για άλλη μια φορά, την Ομοσπονδία να ανακαλέσει την από 09.04.2020 απόφασή της και να άρει άμεσα την αναστολή λειτουργίας της αθλητικής δικαιοσύνης, ώστε να εκδικαστούν οι εκκρεμείς υποθέσεις των μελών μας μέσω τηλεοπτικής συνεδρίασης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.